Ostalo

Zbog silovanja uhićen suprug Nicki Minaj: 'Nisam kriv'

Iako je već proveo gotovo četiri godine u zatvroru, Kennethu Pettyju opet prijeti zatvorska kazna

Tabloid.hr
07.03.2020 17:29

Suprug reperice Nicki Minaj , Kenneth Petty neće tako lako izbjeći prošlost. Pettyju se 1994. sudilo za silovanje djevojke , a sada mu to dijelo dolazi na naplatu.

Petty je tada bio osuđen na tri i pol godine zatvora , a ponovno je uhićen jer se nije prijavio u registar seksualnih prijestupnika , piše TMZ. Krajem prošle godine ga je zaustavio prometni policajac koji je utvrdio da Petty nije prijavljen kao seksualni prijestupnik u Kaliforniji. Tada je platio jamčevinu od 20 tisuća dolara i pušten na slobodu.

Budući da se i dalje nije registrirao, ponovno je uhićen u srijedu. Ovoga puta je platio jamčevinu od 100 tisuća dolara kako bi se mogao braniti sa slobode. Tužitelji su zahtijevalida se Pettyja do suđenja stavi u kućni pritvor, no sudac je odlučio da će morati nositi uređaj za praćenje i odredio mu je vrijeme do kojeg se svakoga dana mora vratiti u svoj dom. Uz to mu je oduzeta putovnica. Petty je u sudnici izjavio da se ne osjeća krivim.

Suđenje je najavljeno za kraj ožujka. Nicki je uvjerena kako je cijeli slučaj previše napuhan te smatra da Kenneth nije trebao ni 1994. biti osuđen. No njezini obožavatelji su zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazi i misle kakoKenneth samo želi uzeti novce od reperice 'teške' 85 milijuna dolara .