Ostalo

Zbog tragedije koja je Sarajevo zavila u crno, regionalne zvijezde otkazale veliki nastup u Zetri

U Sarajevu su poginule dvije djevojke koje je automobilom pokosio muškarac i pobjegao s mjesta nesreće. Sa Sarajlijama su se solidarizirale i glazbene zvijezde, koje su zbog tragedije otkazale nastup u Zetri

Maja Oštro
14.10.2016 20:39

U sarajevskoj Zetri trebao se održaziglamurozni koncert na kojem su trebale nastupiti najveće zvijezde regije. Zbog nemilog događaja u kojem su život izgubile dvije studentice koncert je odgođen i to navodno za11. mjesec.

Tragedija je to koja je zavila Sarajevo u crno. Održano je nekoliko prosvjeda, a brojna slavna imena koja su stigla u glavni grad Bosne i Hercegovine duboko su potresena, suosjećajna i solidarna u istom.

"Sigurno da je to jedan veliki šok, jedan veliki gubitak. Mislim da je upravo to što smo otkazali koncert jedna primjerena sitaucija zbog događaja koji se desio", rekla je Lepa Brena .

"Bilo što drugo da se odradilo bi bilo sramtono. Mislim da bi svakom izvođaču bilo bezveze da izađe na binu i pjeva", smatra Boban Rajović .

Iako ne na pozoronici Zetre, ujedinjena estrada ipak se družila se u jednom sarajevskom hotelu. Tvrde, ovo i je najmanje što su mogli učiniti, a kritike onima koje smatraju odgovornima prštale su na sve strane.

"Nisu sređene stvari oko tih zakona, ne implementiraju se ti zakoni kako treba. Za ovakve stvari najodgovornija je vlast u gradu odnosno državi", smatra Amel Ćurić .

Velikoj tragediji usprkos, poručuju, živjeti se mora. Raditi pogotovo. Naše zvijezde su marljive pčelice radilice, pa su u Lijepoj našoj na tjednoj bazi. Što privatno, što zbog posla, za njih Hrvatska, čini se, obećana je zemlja.

"Volim doći u Zagreb, tamo imam puno prijatelja, uvijek mi je lijepo", kaže Brena.

"Ja sam poznat po tome što svi kažu da je moje tržište najbolje u Hrvatskoj. Ne stidim se toga, zaista puno radim u Hrvatskoj, još od 2007.", kaže Rajović.

Rade i po svadbama. Na nedavnom vjenčanju nogometaša Ognjena Vukojevića i njegove Andree , Halid Bešlić je zabavljao uzvanike. Pozvali su ga kaže, kao gosta iznenađenja i priuštio je svima večer za pamćenje.

S obzirom na to da je Halid na glasu kao jedan od najboljih estardnih zabavljača, gdje god da dođe pozitivne energije i ludog provoda nikad ne nedostaje.