Ostalo

Zdravko Čolić nam je otkrio kakva iznenađenja sprema za veliki koncert u Spaladium Areni

Miljenik ženske publike, a i pokojeg muškarca, vraća se u Lijepu našu. I to u Split. 16. listopada, Spaladium Arenom odjekivat će hitovi Zdravka Čolića. Čola se, priznaje nam u intervjuu, iznimno raduje nastupu, na kojem nam sprema i neka iznenađenja

Dragana Eterović - Edita Misirić
03.09.2015 18:10

Za nešto više od mjesec dana, Spaladium Arena će mu gromoglasno pljeskati. Po svakom dolasku u Split, Zdravku Čoliću bude se uspomene iz ranog djetinjstva.

"Već kao omladinci izviđači, već smo mi tada krenuli na Bačvice na kupanje i ono već kako je to bilo. I mislim da sam ja kao mali na Srebrnoj naučio plivati. Bace te u vodu pa se snalazi. Tu sam proplivao", prisjeća se Čolić.

Omiljeni Sarajlija ovo je ljeto plivao, malo se manje sunčao, a najviše se samo odmarao s obitelji. Na Jadranu, naravno!

"Bio sam malo u Istri, na Braču sam bio u šestom mjesecu sam svratio, bio sam u Splitskoj. Uglavnom, imao sam ove godine malo više koncerata nego što je to uobičajeno. Obično ja ne radim ljeto baš puno k'o Oliver. Znaš ono, on ode na brod, a ja, onako negdje kad je to dogovor", kaže Čolić.

I jesen nastavlja koncertima, a 16. listopada će u prvim redovima u Spaladium Areni biti Splićanke, kojima se Čola posebno veseli.

"Svuda ima lijepih žena, ali u nekom velikom postotoku, Splićanke su stvarno u vrhu. Ja sad ne znam, ne može čovjek reći, ali to je poznato", kaže Čolić.

Tu večer šarmer svih šarmera najavljuje višesatnu zabavu s gostima i plesom.

"Ugostitu ću veliku baletsku grupu, malo da plešu, da ljudima nije dosadno stalno da im ja pjevam... Dosta ćemo proći kroz vrijeme, kroz pjesme... Orkestar koji je uštiman. koji svira... Jedna lijepa muzička večer. Odmorimo se od problema tri, četiri sata i to je to", kaže Čolić.

Bez obzira na to kojoj generaciji i kojem spolu pripadate, Čolić vam se obraća. Te barijere je on davno prevladao svojim vječnim pjesmama.