Play ponuda
Play ponuda
HODA NAKON DUGO VREMENA

Američka komičarka Kathy Griffin humorom obilježila pobjedu nad rakom: 'Imala sam tumor 10 godina, a nikada nisam pušila'

"Zacijelit će, ali nekako uživam u tome. Mislim da sam viša za dobre dvije oktave. Više je od Mariah Carey, znam to", izjavila je komičarka Kathy Griffin

Image
Foto: Profimedia
L.K./ 25.1.2022. u 9:00
Play ponuda

Američka glumica Kathy Griffin na svom je službenom Twitter profilu podijelila video u kojem je dokumentirala svoju prvu šetnju nakon operacije u kojoj je uklonjena polovica lijevog plućnog krila. Do toga je došlo jer joj je u kolovozu 2021. godine dijagnosticiran rak pluća.

Na videu Kathy stoji pored svoje prijateljice Jane Edith Wilson gdje Griffin visokim glasom pozdravlja obožavatelje koji gledaju video uz riječi: "Idem u svoju prvu šetnju nakon operacije. Malo sam nervozna".

Dok je šetala po svojoj kući, u šali se srušila na obližnji kauč uz povik: "To je bilo fantastično!". Za to vrijeme ju je Wilson zadirkivala govoreći joj da je "vrlo lijena". Nije trebalo dugo čekati Griffin da nastavi s tjelesnom aktivnošću.

Na svom Twitter profilu je Wilson retweetala objavu prijateljice, napisavši uz isječak: "Za njezinu prvu šetnju nakon operacije raka i ostalog, a na kraju je propješačila oko tri milje. @kathygriffin je originalna gadura".

Unatoč svojoj teškoj dijagnozi za koju je saznala u kolovozu prošle godine, Griffin se nikada nije predala. Rekla je kako su njezini liječnici bili "vrlo optimistični" dok se spremala za operaciju na kojoj su joj uklonili dio lijevog plućnog krila.

Image
hrabra

Komičarka Kathy Griffin sve šokirala gestom za svoju sestru

Image
hrabra

Komičarka Kathy Griffin sve šokirala gestom za svoju sestru

U objavi u kojoj je otkrila svoju dijagnozu, Griffin je pozvala svoje obožavatelje da vode računa o svom zdravlju. "Molim vas, budite u toku sa svojim liječničkim pregledima. To će vam spasiti život", napisala je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

U prosincu, kada je gostovala kod Jimmyja Kimmela, Griffin je objavila kako je pobijedila rak. "Ja sam bez raka!", uzviknula je što je publika dočekala s gromoglasnim pljeskom. Naime, liječnici su operacijom uspjeli izvaditi cijeli karcinom.

Tada je objasnila da joj je glas privremeno izmijenjen zbog intubacije (proces guranja cijevi koja, između ostalog utječe na njezine glasnice). Zbijajući šale o njezinom novom glasu, komičarka je rekla: "Sada sam kao da je Minnie Mouse upoznala Marilyn Monroe."

"Zacijelit će, ali nekako uživam u tome. Mislim da sam viša za dobre dvije oktave. Više je od Mariah Carey, znam to", nije se prestala šaliti tijekom gostovanja.

Kad ju je voditelj Jimmy Kimmel upitao jesu li liječnici izvukli sav tumor, Griffin je potvrdila da jesu. "Da! Dakle, ja sam bez raka. Ne znam zašto, imala sam tumor? I nikad nisam pušila, a bio je tu 10 godina". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
LJUBAV I DALJE CVJETA

Zoran i Suzi za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'Ponekad ja čupam travu, a on pere veš'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uvrijeđeni Rusi

Gledatelji 'podivljali': Rusi bojkotiraju seriju 'Seks i grad' zbog jednog detalja

Play ponuda

Više s weba