Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SKIDAJTE SE DO KRAJA

'Želim vidjeti golotinju, pokažite grudi!'

Britanska, ali i muška verzija naše Antonije Blaće je uoči starta 'Celebrity Big Brother UK' najavila da će ovaj reality show biti najveći, najbolji i najseksi ikad. U zvjezdanoj postavi stanara bit će Pamela Andreson, Tara Reid, Bobby Brown...

Image
rtl.hr/ 18.8.2011. u 8:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjednik druge sezone britanskog Big Brothera iz 2001. Brian Dowling bit će voditelj zvjezdanog realityja u kojem će, iako imena stanara službeno još nisu objavljena, sudjelovati poznata imena iz svijeta filma i glazbe.

Tako se spominju 21-godišnja britanska glumica Amy Childs, njezina dvostruko starija kolegica Pamela Anderson, glumica Tara Reid, glazbenik Bobby Brown poznatiji kao bivši muž Whitney Houston, te bivša supruga najveće zvijezde "Spasilačke službe" David Hasselhoff - Pamela Bach.

Voditelj Celebrity Big Brother UK poručio je novim stanarima, bez obzira tko to bio, da se tijekom emisije "skidaju do kraja", najavivši ovaj reality kao jedan od najvećih, najboljih i najseksi ikad. Dowling je čak predložio da se u show uvede "Dan golotinje"!

"Volio bih i gledati golotinju. Na predstavljanju ću im reći: Skinite se goli, pokažite grudi, ali nemojte raditi ništa zbog čega bi kasnije mogli požaliti'. Volio bih kada bi uveli 'Dan golotinje'. To je nešto što nismo nikada napravili", najavio je britanska, ujedno i muška verzija naše Antonije Blaće.

Celebrity Big Brother UK će startati u četvrtak, 18. kolovoza u večernjim satima, kada ćemo saznati i tko su novi zvjezdani stanari.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Obožavatelji u šoku: U 51. godini preminuo glumac iz serije 'Zvjezdane staze'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba