Play ponuda
Play ponuda
PRESMJELA KREACIJA

Žena engleskog napadača otkrila bradavicu

Supruga napadača Stoke Cityja i povremenog engleskog reprezentativca Petera Croucha izazvala je veliko zanimanje fotografa na crvenom tepihu pokazavši u presmjelo haljini i više nego što je željela.

Image
Foto: Pixsell
RTL/ 16.6.2012. u 18:00
Play ponuda

Abbey Crouch izabrala je učinkovit način da svom suprugu Peteru Crouchu, povremenom engleskom reprezentativcu koji se nije našao u momčadi 'Gordog Albiona' za EURO 2012., skrene misli s utakmice Engleske i Švedske.

U petak navečer, baš kada su njegovi prijatelji, bivši suigrači i kolege igrali dramatičnu utakmicu u Kijevu, napadač Stoke Cityja je sa suprugu završio na zabavi posvećenoj jednoj modnoj kolekciji.

Image
Foto: Pixsell
Image
Pixsell

26-godišnja TV prezenterica pobrinula se da, nakon pojavljivanja na crvenom tepihu, nitko ne priča o njezinom suprugu i njegovom razočaranju što se nije našao u sastavu engleske reprezenaticije.

U vrlo smjeloj haljini, koja je bila preotvorena sa strane, Abbey se priklonila novom trendu među slavnim ženama, te u jednom trenutku 'zabljesnula' fotoreportere svojom bradavicom.

Manekenka za donje rublje, koji je prije 15 mjeseci rodila djevojčicu Sophie, nije se zbog toga nimalo ustručavala pozirati bez obzira na 'posljedice' koja se možda ipak neće svidjeti mužu Peteru.

Image
Foto: Pixsell
Image
Pixsell
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRIZNANJE RENOMIRANOG ČASOPISA

Severina na tronu Europe

Play ponuda

Više s weba