Ostalo

Žena s kojom je Hart prevario suprugu tvrdi: 'Nije mi rekao da je oženjen, poseksali smo se tri puta'

Žena s kojom je glumac Kevin Hart prevario suprugu i koja se nalazi na seks snimkama koje su ga odale, ispričala je svoju stanu priče

Tabloid.hr
26.09.2017 10:42

Montia Sabbag t vrdi da je s glumcem spavala tri puta tijekom tri divlja dana u Las Vegasu u kolovozu, a da on nijednom nije spomenuo svoju suprugu Eniko Parrish .

Sporna snimka seksa nastala je tijekom dana kada je Hart bio trijezan, a ne tokom pijane večeri. Sabbag je ispričala da je s Hartom i nekoliko zajedničkih prijatelja privatnim avionom otišla iz Los Angelesa u Las Vegas gdje su tri dana partijali bez prestanka.

Glumica u usponu tvrdi da je vrlo brzo postala intimna sa slavnim komičarem, da nije imala pojma da je oženjen te da joj on to nije ni rekao.

"Bila sam intimna s Kevinom tri puta u tri dana. Bilo je zabavno. Dobro smo se slagali, kužili smo se. Bilo je tu kemije i kliknuli smo", ispričala je za Daily Mail .

Montia Sabbag

Splash/Guliver images

"Upoznala sam ga u avionu. Ja sam bila s prijateljimai nismo imali pojma da će on biti u istom avionu. On je bio sa svojim prijateljima. Bio mi je sladak, zgodan. I sve je bilo jako opušetno. On je gentleman, fin dečko", dodala je 26-godišnjakinja.

Cijelo društvo završilo je prvu večer zajedno u noćnom klubu.

"Pili smo, zabavljali se, a ja sam bila više fokusirana na svoje prijatelje, nisam tamo došla zbog Kevina. No, on mi je poklanjao puno pažnje, svidjela sam mu se", priča dalje Sabbag. Glumac je zatim pozvao nju i prijateljice u svoj hotel i počeo ju šarmirati nakon čega su završili u krevetu.

"Dobro sam se osjećala s njim, jedna stvar je vodila drugoj i seks se samo dogodilo. Kad sam kasnije saznala da je oženjen, bila sam malo potresena i zbunjena jer ničime to nije odavao", dodala je Sabbag. Kaže da nije nikad bila obožavateljica njegovih filmova pa nije bila zadivljena njegovim celebrity statusom.

Kevin Hart

Guliver/Shutterstock

"On je skroz normalan tip. I ovo nije bilo ništa posebno. Samo zato što je on netko koga možeš vidjeti na televiziji ne znači da sam bila očarana time".

Što se tiče snimke seksa, netko tko je bio s njima u apartmanu, potajno ih je snimio.

"Imam svoje sumnje, ali ne smijem o tome govoriti zbog istrage", dodala je. Kaže da nema nikavu ulogu u iznudi novca od slavnog glumca i da pomaže vlastima naći počinitelja. Osim toga, planira podići tužbu protiv osobe koja ih je snimila.