Play ponuda
Play ponuda
bili bi baš zgodan par

Zgodni Gerard Butler potpuno zbunio J.Lo pa ga krivo najavila

Čini se da je prisutnost zgodnog Gerarda Butlera poprilično zbunila Jennifer Lopez pa se pjevačica počela hihotati i griješiti tijekom dodjele nagrada na Hollywood Film festivalu.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 15.11.2014. u 15:56
Play ponuda

Gerard Butler je često proglašavan jednim od najzgodnijih muškaraca na svijetu pa nije čudno da je njegova pojava potpuno zbunila pjevačicu Jennifer Lopez kada mu je trebala dodijeliti nagradu na Hollywood Film Festivalu.

J.Lo je, naime, trebala uručiti Butleru nagradu za animaciju u crtanom filmu 'Kako izdresirati zmaja 2'. No umjesto 'How to TRAIN the dragon', glumica je rekla 'How to DRAIN (iscijediti) the dragon'.

Kad je shvatila što je rekla nije se mogla prestati smijati, a i Butleru je ovaj gaf bio smiješan pa se u govoru našalio na njezin račun.

 "Hvala ti, Jennifer, na besprijekornom uvodu. Ovo je dvostruka pobjeda budući da sam dobio nagradu za film za koji nisam ni znao da sam u njemu sudjelovao 'How To Drain Your Dragon'!", rekao je Butler kroz smijeh.

Nakon same dodjele, Gerard i Jenn bili su poprilično prisni u backstageu i nisu se odvajali jedno od drugog, neprestano se smijući i zabavljajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Play ponuda

Više s weba