Ostalo

Zgodni smetlar Jovica dobio na popularnosti, a izgubio u nečem puno važnijem

Kako ne bi bilo nejasnoća, Jovica Vasić je odlučio svima pojasniti koji je razlog njegovog bavljenja poslom čistača ulica

L.K.
14.04.2022 09:00

Njegove videosnimke donijele su mu nevjerojatno popularnost u rodnoj Srbiji, ali i šire. Upravo zbog poznate društvene mreže TikTok, život smetlara Jovice Vasića u potpunosti se promijenio. Nekada je i sam šokiran vlastitom popularnošću jer ga ponekad prolaznici mole za fotografiju s njim, baš u maniri velike rock zvijezde.

Baš kada je počela vrtoglavo rasti, njegovu popularnost postaloje gotovo nemoguće kontrolirati s obzirom na to da je unekoliko dana od smetlara postao zvijezda koja je snimilaspot s poznatom pjevačicom, piše Noizz.rs .

Unatoč tisućama novih pratitelja na TikToku, koji pomno gledaju svaki njegov video, Jovica i dalje ne može pojmiti da su mu se dogodile enormno velike i korjenite životne promjene pa je ostao skroman te smatra kako se gotovoništa posebno nije dogodilo.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Dosta ljudi me prepoznaje na ulici pa kažu: 'Evo ga onaj najljepši', onda pitaju da se slikaju i tako", objasnio je Jovica Vasić koji je zbog fizičke privlačnosti dobio "more" obožavateljica na društvenim mrežama.

Pročitajte još
On je beogradski smetlar i za njim su žene 'poludjele': Upoznajte Jovicu Vasića koji je hit i na TikToku

Nakon brzorastuće baze obožavateljica, ne čudi da mu je jedna pjevačica ponudila ulogu u vlastitom glazbenom spotu. Izgleda kako svima nije odgovarao njegov uspjeh kao internet senzacije, prvenstveno njegovoj bivšoj zaručnici, koja ga je nedavno i napustila.

"Javila se malo ljubomora, ali i to je bila ljubav na daljinu, ona je bila u Beču tako da se nismo često ni viđali", smatra Jovica koji je ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju nove djevojke.

Podsjećamo kako Jovicaradi u beogradskoj Gradskoj čistoći već 15 godina. Na TikToku koji mu je donio popularnost, nerijetkoobjavljuje snimke i s kolegama zbog čega je dobio neviđenu podršku obožavatelja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

U dobu hvaljenja materijalnih bogatstvima te nadmetanjem tko ima više novca, djevojke su se, izgleda, počele zanimati za momke poput Jovice.

"Samo neka je pošteno", "Pošten rad, svaka čast", "Respect","Svaka čast, kapa do poda", "Zaslužuješ svu sreću svijeta" i"Svaki posao je težak, ali vaš je još teži",neki su od ohrabrujućih komentara njegovih vjernih pratitelja na društvenim mrežama.

Kako ne bi bilo nejasnoća, Jovica Vasić je odlučio svima pojasniti koji je razlog njegovog bavljenja poslom čistača ulica.

"Ne živi se od izgleda, mora se nešto i raditi. Posao nije ni lijep ni lak, ali je plaća OK", pojasnio je svima atraktivni Jovica.