Ostalo

Žiri RTL-ovih 'Zvjezdica' djeci s posebnim potrebama omogućio dan iz snova!

Poseban su zadatak danas imali članovi žirija RTL-ovih Zvjezdica, Vanna i Luka te voditeljica Nives, jer pred njih su svoje pjevačke talente iznijeli doista posebni klinci. Riječ je o učenicima Centra za odgoj i obrazovanje, koji pohađaju djeca s posebnim potrebama. Karaoke su im svima omiljena zabava, pa je žiri uživao

Maja Oštro
09.02.2016 18:10

Luka , Vanna i Nives izazvali su danas opće oduševljenje u zagrebačkom Centru za odgoj i obrazovanje.

Ovu školu pohađaju djeca s posebnim potrebama, a kada se na njihovim ozarenim licima slegnulo početno uzbuđenje, karaoke u zvjezdanom stilu mogle su početi.

Najpoznatiji domaći hitovi raspametili su i dobro raspoložen žiri.

"Meni je srce bilo prepuno, oni su se toliko potrudili! Stvarno smo se naplesali, dobro se zabavili i njima hvala na tome", rekla je voditeljica RTL-ovih Zvjezdica, Nives Čanović.

"Publika je sjajna, odabir pjesama odličan, atmosfera pregenijalna i kvaliteta na visokom nivou", dodala je Vanna.

"Oni su pristupili tome točno onako kakao treba biti, onako kako pristupaju djeca u Zvjezdicama! Bilo je fantasično", smatra Luka.

Fantastični su bili svi, ali baš kao i u pravim Zvjezdicama i ovdje se mora proglasiti najbolji. Žiriju nije bilo lako, ali u opakoj konkurenciji pobjedu je odnijela Nikolina Žeravica , koja je bila najuzbuđenija zbog poznatih lica u publici.

"Ona je bila uvjerljiva i imala je scenski nastup, plesala je, bila je vrlo sugestivna, igra na sve karte", rekla je Vanna.

A kako je sve to danas izgledalo, pogledajte u prilogu!