Ostalo

Život piše romane: Maja svrgnula Rozgu s trona

Maja Šuput je postala glavna i jedina muza dvojca ELFS koji je donedavno činio modna čuda sa Severinom i Jelenom Rozgom. Život očito piše romane, pa je tako Maja, tražeći dečka, pronašla modne dizajnere.

RTL
13.03.2014 18:00

Maja Šuput dobila je posao iz snova svih pjevačica regije - novo je zaštitno lice modnog brenda Elfs te je tako je izbacila s trona dosadašnju muzu Jelena Rozgu .

"Pa jednostavno se desilo,i nadam se da će ovaj tandem biti još bolji", kazao je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

"Ja mislim da smo super kombinacija, sa svima imali super suradnje i naša će biti i više nego uspješna", rekla je Maja.

"Ljubav na prvi pogled, cijela kolekcija , cijela priča je djevojačka večer, a Maja ima tu pjesmu da se poveže te pjesma i revija", kazao je Ivan Tandarić .

Projekt Šuput za Elfse je prilično ambiciozan, baš kao i nova kolekcija i revija koju spremaju.

"Ovaj put radimo reviju van CAP-a, dio projekta Cosmopolitan slavi roćkas i radimo djevojačku večer i početi našom revijom, a onda se nastavlja rođendanski parti", kazao je Tandarić.

Slavit će i Maja Šuput što se stasom i glasom obvezala poznatom modnom dvojcu. Do sada su od Severine i Rozge napravili pravi medijski bum i učinili ih još popularnijima!

"U biti činjenica je da smo mi prije radili sa Severinom i ona je Maji uzela kombinezon, i sad je sve došlo na naplatu", rekao je Šekuljica.

"Pa dobro svaka ima svoje vrijeme, mi smo čekali da prođe jedno vrijeme, surađivala Jelena, nismo se smjenjivale iz dana u dan", izjasnila se Maja.

Iako Elfse traže svi, oni su ti koji biraju. Jednu su poznatu pjevačicu, koju ipak ne žele javno osramotiti, glatko odbili.

I dok je dotična pjevačica ostala kratkih rukava, u još kraće je Elfsove minice uskočila seksepilna Maja.

"Jako je nas malo pejvačica koje mogu nositi kreacije, vesele, vedre, pozitivne i možda za sitne građe, ja sam sigurna da oni mogu napraviti i dobru XL haljinu", rekla je vrckava pjevačica.

Majina XL želja je i da u nekoj skoroj budućnosti njezino srce osvoji neki muškarac.

"Ja sam cijeli život s nekim, nemam nikoga i sad mi je super, ali sada se bojim da se nisam previše navukla na solo život, sad ih baš tjeram, ali ako se desi nitko sretniji od mene, nema šanse... nitko mi se ne sviđa", kazala je Maja.

Zato je pronašla nešto baš za nju, što će se vjerojatno svidjeti i svim trendsetericama, a to je Elfsova nova kolekcija koju će modni dvojac predstaviti 20. ožujka u Kineskom paviljonu na jednoj spektakularnoj modno-djevojačkoj večeri s potpisom Maje Šuput!