Play ponuda
Play ponuda
pink odbila kiminu ponudu

'Život s Kardashianima? Radije bih živjela u siromaštvu na Tajlandu'

Pink je 13-godišnjakinja s Tajlanda koju je Kim Kardashian očajnički htjela posvojiti, ali djevojčica ima druge planove i nije nimalo impresionirana idejom da bude bio slavne reality obitelji.

Image
Foto: Screenshot/Keeping Up With The Kardashians
RTL/ 19.11.2014. u 16:46
Play ponuda

Tinejdžerica iz doma za nezbrinutu djecu u siromašnoj regiji na Tajlandu donijela je zapanjujuću odluku kada je odbila ponudu reality zvijezde Kim Kardashian da je posvoji.

13-godišnja djevojčica Pink, nije nimalo impresionirana idejom da bude dio slavne obitelji.

Kim je upoznala Pink prije tri mjeseca, prilikom posjeta Tajlandu i kako je tada izjavila, "potpuno se u nju zaljubila".

No, Pink, inače vrlo nadarena učenica koju je majka poslala u dom za djecu jer joj nije mogla priuštiti školovanje, odlučno je odbila "primamljivu" ponudu jedne od najslavnijih žena na svijetu.

"Svi žele imati drugačiji ili bolji život, pretpostavljam. Ali kada sam razmislila o tome i shvatila da to ne bi bilo dobro za mene, zbog svega što bih trebala ostaviti iza sebe, shvatila da nisam spremna za to", rekla je Pink, prenosi Daily Mail.

Image
Foto: Screenshot/Keeping Up With The Kardashians
Image
Screenshot/Keeping Up With The KardashiansNakon posjeta domu za nezbrinutu djecu Kim je rekla da "kada upoznaš nekoga s kim se tako jako povežeš, ne možeš ne razmišljati o tome kako bi mogao promijeniti njihov život". Nakon toga je starleti palo na pamet kako bi mogla posvojiti djevojčicu, a svoju ideju je podijelila i sa suprugom Kanyeom. Nakon što su je svi napali kako se prema posvajanju ponaša jednako kao prema šopingu, Kim je odustala od ove ideje.

Pink je ispričala kako ni ona, a ni druga djeca, nisu znali tko je Kim kada ih je došla posjetiti.

"Bila je jako draga i uživala sam u njenom društvu. A i sviđa mi se što sam i ja bila na TV-u", rekla je tinejdžerica.

"Ako Kim opet dođe, rado ću ju vidjeti, i nju i njenu obitelj, ali ne želim da me posvoji, ja imam majku i svoju vlastitu obitelj", kaže Pink.

Pink planira studirati na tamošnjem sveučilištu, a nakon toga raditi kao turistički vodič ili učiteljica i njeni su planovi miljama daleko od svijeta u kojem živi Kim Kardashian.

"Želim ostati tu i pomoći svojoj zemlji. Trudit ću se da ljudi dođu na Tajland i nauče više o njemu. Ne mogu i ne želim ostaviti sve ovo, tu su moja braća i sestre, i moja majka, i moja zemlja koja me treba", rekla je Pink.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba