Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
teški dani

Zlatan Ibrahimović o najtežim trenucima sa sinom Maxom: 'Iz dana u dan bio je sve slabiji, nikad se nisam tako osjećao'

Nogometaš je prije deset godina objavio biografiju, a u njoj je naveo i da mu je jedan od najtežih životnih trenutaka bila bolest sina Maximiliana, koji je kao beba završio na ozbiljnoj operaciji želuca

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 10.12.2021. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nogometaš Zlatan Ibrahimović čovjek je impresivne karijere koja mu je donijela basnoslovnu zaradu i život o kakvom mnogi mogu samo sanjati. Upisao se odavno u anale svjetskog nogometa, no ništa od toga nije bilo važno u jednom od najtežih trenutaka u njegovom životu. Kako piše magazin Azra, prenoseći dio iz njegove biografije "Ja sam Zlatan Ibrahimović", ništa nije bilo bitno kada je njegov sin kao beba završio na hitnoj operaciji. Dotad je Zlatan smatrao da je nedodirljiv - navodi se u knjizi koju je objavio s autorom Davidom Lagercrantzom. 

"Sve je bilo novo s Maximilianom, i primijetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobivao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam obitelj, prijatelje i svi su me tješili da nije to ništa strašno, ali nisam vjerovao. Poušavao sam utješiti sebe", prisjetio se Zlatan. Uskoro je dobio potvrdu svojih strahova, sa suprugom Helenom morao se suočiti da im je sin, tada beba, bolestan.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

(FOTO: Profimedia)

Nikad se nije tako osjećao

"Cijelo tijelo mi je bilo u grču. Nikad se nisam tako osjećaš, ni približno. Dok nisam dobio dijete bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam biti ljut i lud, mogao sam pokazivati sve moguće emocije. I sve se moglo riješiti ako si bio čvrst, uporan,  ali ovo nije bilo ništa slično. Bio sam nemoćan, jednostavno nisam mogao učiniti ništa. Max je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je toliko mali i primijećivalo se da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti", dodao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

(FOTO: Profimedia)

Dok se on spremao na utakmicu života, supruga mu je javila da maleni mora na hitnu operaciju želuca. "Ne sjećam se puta do bolnice. Sjećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gdje je, na kraju su me odveli do velike sale, a on je tamo ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cijevi kroz tijelo i nos. Kao da su mi srce istrgnuli iz grudi", rekao je Zlatan. Srećom operacija je dobro prošla, a njegov sin danas je zdrav i razvija se kao i sva djeca njegovog uzrasta. "I sada se često sjećam toga. To mi daje bolji pogled na život", zaključio je Zlatan, koji je ubrzo nakon Maxa sa Helenom dobio i sina Vinceta. 

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Evo kako je prošao prvi susret Manuele i Tihomira: 'Hvala Bogu, nije netko koga poznajem'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
deformiana charlize

Što je brutalni photoshop učinio od lijepe glumice?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba