Play ponuda
Play ponuda
zgodna manekenka

Znači li to da nam uskoro stiže prinova? Emily Ratajkowski otkrila da želi postati mama

Odgovarala je na pitanja fanova, a jedno od njih je glasilo želi li biti mama u budućnosti

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 26.3.2020. u 15:15
Play ponuda

Popularna manekenka Emily Ratajkowski trenutno je u izolaciji s dečkom Sebastianom Bear-McClardom i psom Columbom zbog pandemije koronavirusa pa je odlučila komunicirati sa svojim fanovima putem Instagrama. 

>>Ležerna široka jaknica, traperice i tenisice, a opet je prava bomba: Emily Ratajkowski svoj isklesani trbuh uspije istaknuti u svakoj kombinaciji

Naime, obožavatelji su joj postavljali pitanja na koja je ona odgovarala. Među njima se našlo mnoštvo zanimljivih pa je tako otkrila što sluša i radi dok je u karanteni, kako je isplanirala vjenčanje, kako se nosi s predrasudama te na koji način s muškarcima razgovara o feminizmu

No, pitanje koje je definitivno bilo najzanimljivije mnogima je ono o majčinstvu. Naime, netko od obožavatelja ju je upitao želi i u budućnosti postati mama na što je ona odgovorila: "Da, puno toga još želim napraviti u životu, a htjela bih biti i najbolja mama ikad. Vidjet ćemo", odgovorila je. 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

>>Iako je u izolaciji i dalje fanove časti polugolim fotkama: Emily Ratajkowski gole grudi prekrila rukama i kosom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na kraju je pitala svoje Instagram pratitelje žele li vidjeti make-up video iako ga nikad još nije radila, tako da možda uskoro dobijemo Emily kao influencericu koja se bavi šminkanjem. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SADA I NEKADA

Throwback: Pogledajte kako su glavni glumci 'Igre prijestolja' izgledali na početku snimanja serije

Play ponuda

Više s weba