Ostalo

Znamo da to ponovno želite vidjeti: Prelijepa glumica za kojom uzdišu i muškarce i žene skinula se do kraja

30-godišnja Margot Robbie jako je tražena u Hollywoodu još otkad nas je ostavila bez daha u filmu "Vuk s Wall Streeta".

Tabloid.hr
19.11.2020 15:15

Australska glumica Margot Robbie po mnogima je jedna od najpoželjnjijih na svijetu.

30-godišnja ljepotica jako je tražena u Hollywoodu još otkad nas je ostavila bez daha u filmu "Vuk s Wall Streeta" kao prelijepa supruga Leonarda DiCaprija .

Tada je krenuo njezin proboj u "tvornici snova", a ostalo je povijest. Margot je dosad odigrala brojne zapažene uloge, a bila je jako zaposlena unatoč pandemiji koronavirusa koja je zaustavila normalno funkcioniranje cijelog svijeta, pa tako i filmske industrije.

Ovoga puta, plavokosa ljepotica u središte pozornosti medija stigla je zbog činjenice da se u novom filmu ponovno skinula do kraja, baš kao i u onom s Leonardom. Riječ je o filmu "Dreamland", a obožavatelji joj poručuju kako je se ne mogu nagledati. Film je snimljenjoš prošle godine.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Margot ovoga puta glumi pljačkašicu banke Alison Wells koja se, nakon što biva ozlijeđena u pljački, počinje skrivati u staji jedne obitelji. Ubrzo ju otkriva mladi Eugene Evans (Finn Cole iz Peaky Blindersa) . On se odmah zaljubi u nju i odlučuje joj pomoći da pobjegne od zakona u Meksiko. Dok par progoni policija, Eugene razmišlja o tome da ju preda te uzme novčanu nagradu, no istovremeno postaje jako zaljubljen u nju.

Margot Robbie

(FOTO: www.profimedia.hr)

Margot ne privlači pažnju burnim privatnim životomte je već godinama u sretnom braku s producentom Tomom Ackerleyjem , pa su njezina ostvarenja na filmskom platnu, golotinja na njemu ili bezvremenska ljepota jedino o čemu mediji mogu pisati.

Također, jedna od najzanosnijih glumica današnjice ne dijeli previše intime na društvenim mrežama, pa ne čudi da su ovi vrući kadrovi privukli pozornost na Margot te na kraju i na sam film.

Margot ćemo gledati i u nadolazećim ilmovima Peter Rabbit 2 i The Suicide Squad, a najavljen je i novi film o Harley Quinn. Osim toga, najavljena je i kao Barbie u filmu istog imena.