Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POTPISI DOMAĆIH CELEBRITIJA

Znate li koliko vrijede autogrami naših zvijezda?

Jeste li i vi od onih koji bi i posljednju lipicu potrošili na recimo - autogram vašeg idola? Potpisi velikih zvijezda na aukcijama postižu milijunske iznose, a konačno su na eBayu osvanuli i autogrami naših celebritija!

RTL/ 9.1.2014. u 17:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpoznatiji virtualni dućan na svijetu, - u narodu zvan eBay, u svojoj najnovijoj ponudi istaknuo je autograme poznatih hrvatskih glumaca!  Naime, svjetski kolekcionari prepoznali su vrijednost Mire Furlan, Gorana Višnjića, Rade Šerbedžije, ali i Zrinke Cvitešić! Očekivano, cijene variraju, od 100 do 500 kuna, no čini se da našoj populaciji ta informacija ne znači apsolutno ništa!

Srećom, ima onih koji ipak bi! Definitivno najpoznatiji Hrvat preko bare je šarmantni doktor Luka Kovač kojeg je američka javnost upoznala zahvaljujući Hitnoj službi! Tko zna je li mu poljubac s kraljicom popa pomogao da se danas njegov autogram cijeni na 500 kuna!

No, znamo tko je mnogo prije Gorana vidio Kip slobode! Mira Furlan, zahvaljujući ulozi u jednoj američkoj znanstveno-fantastičnoj seriji danas uživa u činjenici da njezin autogram vrijedi nekoliko kuna više od onoga  kolege Višnjića! Iako Mira živi u Americi, još uvijek se nije u potpunosti prilagodila holivudskom načinu života!

A jedini Hrvat koji je zavirio u čarobni svijet Harryja Pottera odaziva se na ime Rade Šerbedžija! Nakon što se skrasio u Rijeci, zahvaljujući upravo ulozi u Hogwartsu - Rade se također može pohvaliti da njegov autogram postiže solidnu cijenu - četristotinjak kuna! Međutim, za razliku od svojih kolega, Rade ima još talenata. Uz to što pjeva, on i piše!

Dok svi slavu grade u Hollywoodu, samo Zrinka Cvitešić uživa na Otoku! Uz to što je nazivaju jednom od najperspektivnijih europskih glumica, potpis ove Karlovčanke vrijedi skoro pa 400 kuna, a zahvaljujući mjuziklu Once, postala je i debitantica godine na West Endu!

No, niti jedan glumac i pjevač nije se tako dobro potpisao kao što je to učinio William Shakespeare čiji je autogram procijenjen na čak 3 i pol milijuna funti! Nešto manje cijene se Michael Jackson i John Lennon! Unatoč tome, naša nacija je i dalje nezainteresirana!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAKON 15 GODINA

Legendarne face se okupljaju kako bi snimili 'Oceanovih 14'? Posljednji nastavak je trebao biti kraj franšize

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba