Play ponuda
Play ponuda
uspjeh mjuzikla

Zrinka Cvitešić glasom očarala J.Lo!

Nakon što je oduševila glavnom ulogom u mjUziklu Once, Zrinka Cvitešić nastavlja osvajanju inozemnog tržišta. Ovih je dana, naime, gostovala u popularnom BBC-jevu talk showu Grahama Nortona, a izvedbom je oduševila i slavnu Jennifer Lopez.

RTL/ 5.6.2013. u 17:27
Play ponuda

Nakon kazališta, Zrinka Citešić uspješno osvaja britanski televizijski eter. U BBC-jevom showu s popularnom Grahamom Nortonom prvo je oduševila pjesmom iz mjuzikla Once, a onda je krenulo pravo vatreno krštenje!

I koliko god mi mislili da je Zrinka ovime dohvatila zvijezde, i koliko god hrvatske glumice u ovom trenu pucale od ljubomore, Zrinku njezina novostečena europska slava i ne dira previše.

Ovaj televizijski intervju odradila je rame uz rame s latino divom Jennifer Lopez, koju je glazbeni broj Zrinke i njezina partnera ugodno iznenadio.

Druženje s Jennifer Lopez samo je djelić novog svijeta u koji je Zrinka zakoračila zahvaljujući mjuziklu Once. Iako je zatrpavaju unosnim ponudama, naša glumačka nada ističe da je cijelu ovu godinu posvećena isključivo mjuziklu, a onda će hrabro dalje. Kuda točno, ne zna ni sama, ali sudeći po ovim kadrovima, rađa se jedna velika glumačka karijera. Možemo samo reći – bravo i napokon!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nastup u rodnom gradu

Prvi koncert Adele nakon dugih pet godina! 'Moj Bože, tako je čudno ponovno biti pred publikom'

Play ponuda

Više s weba