Play ponuda
Play ponuda
Osvaja i Ameriku

Zrinka Cvitešić osvanula na plakatu usred New Yorka

Hrvatska glumica osvanula je na plakatu za mjuzikl 'Once', koji ju je proslavio u Velikoj Britaniji, a njezina slava dosegnula je vrhunac kad je počela krasiti i ulice New Yorka.

Image
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
I.H./ 9.3.2014. u 10:34
Play ponuda

Zrinka Cvitešić, hrvatska glumica koja je ostvarila međunarodni uspjeh ulogom u mjuziklu 'Once' na West Endu, i dalje osvaja.

Ovaj puta kreće u osvajanje Amerike, gdje je na ulicama New Yorka osvanula na plakatu za billboard navedene predstave.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

"Doći u New York i posjetiti ovo zasljepljujuće mjesto, uvijek je bilo na neki način zastrašujuće jer je u svoj svojoj veličini i blještavilu bilo podsjetnik na to koliko je dalek svijet iz kojeg dolazim. Ovoga puta međutim, stojim usred ove džungle pogledom usmjerenim visoko i ponosito (što zbog pozicije billboarda, što zbog osjećaja) i promatram jedan sasvim novi detalj kao dodatak tom, za nas dosada, nedostižnom simbolu. Uz sve izglede, jedna talentirana djevojčica, rođena u Karlovcu, uspjela je tim svojim talentom i upornošću razbiti prokletstvo i dokazati kako mjestom rođenja nije predodređena za neuspjeh već kako je taj san itekako moguć. Sada na tom simboličnom mjestu, stoji za mene novi simbol uspjeha. Zrinka, i’m standing here as a proud Croatian actor", napisao je glumac Mislav Čavajda ispod objavljene slike na svom Facebook profilu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nastup u rodnom gradu

Prvi koncert Adele nakon dugih pet godina! 'Moj Bože, tako je čudno ponovno biti pred publikom'

Play ponuda

Više s weba