Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ekskluzivno za 'sve u šest'

Žuži Jelinek ispraćena na Mirogoju: Ćiro Blažević otkrio zašto ju nikad nije uspio osvojiti

Od svoje najmilije prijateljice, savjetnice, supruge, majke, bake... danas su se na zagrebačkom Mirogoju opraštali mnogi! No, uspomene na legendarnu Žuži Jelinek ostat će besmrtne. Mnogi će pamtiti njezine mudre savjete, popularne 'žužizme', ali i neuspjela udvaranja. Ćiro Blažević, naime, kod Žuži nikad nije imao ljubavnog uspjeha

Marija Pajić/ 28.1.2016. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posljednji pozdrav istinskoj legendi. Poznata spisateljica i još poznatija kolumnistica Žuži Jelinek s nezamjenjivim savjetima na polju muško - ženskih odnosa, ovaj svijet napustila je dostojanstveno i sa stilom. Baš kako i priliči prvoj dami u Hrvata. Obitelj, prijatelj i obožavatelji ispratili su danas ovu nevjerojatnu ženu na posljednji počinak!

Činila nas je ponosnima po mnogočemu! Osim što je bila veliki borac, prva šnajderica Zagreba odrastala je u siromašnoj židovskoj obitelji, no to je nije sprječilo da ostvari svoje snove. Dugačak je popis njezinih obožavatelja, a čini se, Ćiro je bio jedan od najvjernijih!

Image
Foto:
Image

"Kad sam je fuliro u Opatiji, odmah me uvela u svoju kuću i rekla mi je 'Znate ovu cijelu poemu koju ste vi meni ispričali - divna je, ali vi se meni ne sviđate', ali smo ostali prijatelji pravi. Dobio sam pedalu...", kazao je Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener.

Nije Žuži bila vješta samo s iglom i  koncem, već i s muškarcima. Udavala se četiri puta i nikada nije požalila! 

Najemotivnije, naravno, bile su Žužina kći Dijana i unuka Suzana. No njezin odlazak podnijele su hrabro, damski, onako kako je bi i Žuži željela. 

"Mi smo uvijek bile vrlo bliske, imali smo zajedno veliku borbu da uspijemo i uspjele smo", izjavila je Dijana Jelinek, Žužina kći.

"Puno smo stvari skupa napravile, ali što je uvijek rekla nikad jao. Nije htjela da itko jauče nego da život ide dalje", dodala je Suzana Jelinek, Žužina unuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Spielbergova želja da o ovoj legendi snimi film zbog njezine odluke nije zaživjela, no priča koju je ova hrabra žena živjela dostojna je najzanimljivijeg holivudskog scenarija. Njezin život je usitinu bio blockbuster kojeg je ona sama izrežirala - besprijekorno!  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba