Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pijana posla

Zvijezda 'Big Brothera' provela noć u pritvoru

Zvijezda regionalnog 'Big Brothera' Marijana Kovačević svoj noćni provod završila je u policijskoj postaji na triježnjenju.

Image
RTL/ 23.7.2014. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjednica prvog regionalnog Big Brothera Marijana Kovačević posvađala se s policajcima, nije im htjela dati osobnu iskaznicu pa je završila u policijskoj postaji na triježnjenju. To bi ukratko bio epilog Marijaninog noćnog provoda.

Naime, 30-godišnjakinja je s dvije prijateljice u noći sa subote na nedjelju htjela ući u jedan noćni klub. Kako su djevojke bile pijane i svadljive, zaštitari ih nisu htjeli pustiti. Umjesto da zabavu potraže drugdje, one su se nastavile svađati sa zaštitarima i vrijeđati ih. Oni su zatim pozvali policiju.

Međutim, djevojke se i dalje nisu smirivale, a Marijana je službenoj osobi odbijala dati osobnu iskaznicu.

U konačnici su završile u policijskoj postaji, gdje su provele noć na triježnjenju. Marijana je imala 2,10 promila alkohola, dok su njezine prijateljice imale po 1,60 i 2,40. Dobile su prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, a Marijana je još kaženjena i za vrijeđanje policajca te nedavanje osobne iskaznice. Prijeti joj 35 dana zatvora samo ako u godini dana napravi isti prekršaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ona i njezin 25-godišnji dečko Nemeš Nemešević nisu htjeli komentirati ovu situaciju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVA HRVATSKA PORNO GLUMICA

'Od malena sam voljela seks, golotinju i porniće!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba