Ostalo

Zvijezda hit serije 'Girls' hitno hospitalizirana i odmah operirana

U subotu ujutro Lena Dunham je hospitalizirana i odmah podvrgnuta operaciji. Kako je njezin glasnogovornik priopćio, scenaristkinji i glumici je pukla cista na jajniku

vijesti.hr
06.03.2016 14:46

Kreatorica i zvijezda hit serije 'Girls' Lena Dunham u subotu je hospitalizirana. Kako prenose američki mediji, Leni je pukla cista na jajniku te je odmah prevezena u bolnicu.

Pročitajte još
Lena Dunham u seksi donjem rublju prkosi zlim jezicima

"U subotu ujutro Lena Dunham je hospitalizirana i odmah podvrgnuta operaciji", priopćio je njezin glasnogovornik i dodao kako nada da će mediji poštivati privatnost 29-godišnje scenaristkinje i glumice.

Dunham je nedavno na Instagramu objavila kako ima zdravstvenih problema te da zbog toga ne može strastveno sudjelovati u provoviranju nove sezone hvaljene serije 'Girls'.

Podsjetimo, Dunham je poznata i kao zagovornica ljepte u svim oblicima, veličinima i bojama. Svojim stilom odijevanja ne nastoji sakriti nekoliko kilograma viška i ne dopušta holivudskim dušebrižnicima da je blate svojim komentarima kako bi trebala skrivati zaobljeni trbuščić ili celulit. Autorica popularne serije Girls takvim stavom ohrabruje djevojke i žene diljem svijeta da se osjećaju ugodno u vlastitom tijelu i dekonstruira nametnute standarde ljepote.