Play ponuda
Play ponuda
mračna strana hollywooda

Zvijezda 'Igre prijestolja' iskritizirao nerealne fizičke zahtjeve s kojima se susreću glumci: 'Ne događa se samo ženama'

Richard Madden je u intervjuu za Vogue otkrio da se za brojne uloge izgladnjivao i vježbao do iznemoglosti

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 10.4.2019. u 13:55
Play ponuda

Richard Madden, zvijezda serija 'Bodyguard' i 'Igra prijestolja', progovorio je o nerealističnim zahtjevima za kilažu i izgled tijela s kojima se nosi kao glumac.

"Obavio sam brojne poslove na kojima mi je bilo rečeno da smršavim i odem u teretanu. Ne događa se to samo ženama, već i muškarcima, i to stalno", otkrio je glumac za britanski Vogue.

Madden je dodao da se, baš kao i druge kolege, izgladnjivao, vježbao dva puta dnevno i nije unosio ugljikohidrate. "Tako smo hranili istu stvar protiv koje smo se borili", kazao je 32-godišnjak. Otkrio je i da bi nekad za uloge dobivao kostime u kojima bi jedva disao.

Sličnu priča je nedavno podijelio pjevač Sam Smith koji je nedavno na Instagramu priznao da se tjednima uoči fotografiranja izgladnjivao kako bi izgledao bolje.

Madden nije prvi muškarac koji je progovorio o pritiscima s kojima se susreću glumci. Prošloga mjeseca je Chris Hemsworth izjavio da vježbanje za uloge može postati naporno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Uloge koje prihvaćam utječu na moju građu, to jednostavno ide ruku pod ruku s poslom. Ali povremeno vidim paparazze koji vire iz grma i upitam se: 'Kako izgledam? Je li sve na mjestu ili sam u posljednje vrijeme ljenčario'", kazao je Australac za Men's Health.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba