Ostalo

Zvijezda 'Igre prijestolja' iskritizirao nerealne fizičke zahtjeve s kojima se susreću glumci: 'Ne događa...

Richard Madden je u intervjuu za Vogue otkrio da se za brojne uloge izgladnjivao i vježbao do iznemoglosti

Tabloid.hr
10.04.2019 13:55

Richard Madden , zvijezda serija 'Bodyguard' i 'Igra prijestolja', progovorio je o nerealističnim zahtjevima za kilažu i izgled tijela s kojima se nosi kao glumac.

"Obavio sam brojne poslove na kojima mi je bilo rečeno da smršavim i odem u teretanu. Ne događa se to samo ženama, već i muškarcima, i to stalno", otkrio je glumac za britanski Vogue .

Madden je dodaoda se, baš kao i druge kolege, izgladnjivao, vježbao dva puta dnevno i nije unosio ugljikohidrate. "Tako smo hranili istu stvar protiv koje smo se borili", kazao je 32-godišnjak. Otkrio je i da bi nekad za uloge dobivao kostime u kojima bi jedva disao.

Sličnu priča je nedavno podijelio pjevač Sam Smith koji je nedavno na Instagramu priznao da se tjednima uoči fotografiranja izgladnjivao kako bi izgledao bolje.

Madden nije prvi muškarac koji je progovorio o pritiscima s kojima se susreću glumci. Prošloga mjeseca je Chris Hemsworth izjavio davježbanje za uloge može postati naporno.

"Uloge koje prihvaćam utječu na moju građu, to jednostavno ide ruku pod ruku s poslom. Ali povremeno vidimpaparazze koji vire iz grma i upitam se: 'Kako izgledam? Je li sve na mjestu ili sam u posljednje vrijeme ljenčario'", kazao je Australac za Men's Health.