Ostalo

Zvijezda 'Igre prijestolja' otkrila tamne strane Hollywooda: 'Kod kuće smo gladovali, dugovi su se gomilali'

Nije sve toliko savršeno koliko izgleda na vani...

Tabloid.hr
11.11.2020 21:00

Jedan od najpoželjnijih glumaca Hollywooda definitivno je dobri div Jason Momoa. Ljepotan i zvijezda serije " Igra prijestolja " osvojio nas je momentalno, a radi se o 193 centimetara visokom glumcu s Havaja koji jepostao poznat kada se pojavio u jednoj od najuspješnijih televizijskih serija svih vremena gdje je glumio Khala Droga.

Oduševio je i u ulozi Aquamana, ali i Conana Barbarina, a svim je tim ulogama savršeno pristao zbog svog specifičnog izgleda.

No, iako obožava ružičastu boju, sada je priznao kako u njegovoj životu nije uvijek sve bilo ružičasto i savršeno kao što je sada.Nedavno je u intervjuu zaInStyle otkrioda je njegova obitelj jedno vrijeme prolazila kroz veliku financijsku krizu koja je itekako ugrožavala njihovu egzistenciju.

"Doslovno smo gladovali poslije mog angažmana u 'Igri prijestolja'", otkrio je Momoa. Njegov je lik u seriji ubijen 2011. pa je tada i prestao sa snimanje, a priznao je kako dugo nakon toga nije mogao pronaći posao.

"Bilo je to jako sumorno razdoblje ... Stresno je kad ste u dugovima koji se samo gomilaju, a kod kuće imate malu djecu", dodao je. Situacija je krenula na bolje kada je 2014. snimio film "Put u Palomu", a onda se pojavio i u seriji "The Red Road". Ipak, najveću je prekretnicu donijela ulogaArthura Curryja u " Aquamanu ", filmu koji je na kino blagajnama zaradio više od 1,1 milijardu dolara.

Jason Momoa

(FOTO: www.profimedia.hr)

Momoa je u sretnom braku s jedanaest godina starija LisomBonet koju je upoznao davne 2005. godine u jednom jazz klubu, no par se vjenčao tek 2017. godine u svom domu u Topangi. Zajedno imaju dvoje djece , a Jason ne skriva kako je u zvijezdiserije "The Cosby Show" pronašao ženu svog života. Priznao je i kako se u nju zaljubio kad je imao svega 8 godina i kada ju je vidio na televiziji.