Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ostati ili otići?

Zvijezda Ruže vjetrova pred velikom životnom odlukom!

Marina Fernandez konačno se može odmoriti i posvetiti sebi. Napokon ima vremena gledati televiziju i hit seriju Biblija u kojoj Isusa glumi njezin portugalski kolega Diogu Morgado. Prisjetila se zajedničkih iskustava s velikom portugalskom zvijezdom, ali nam i otkrila da se nalazi pred velikom odlukom.

RTL/ 22.4.2013. u 18:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok Marinu Fernandez još uvijek gledate u omiljenoj vam seriji Ruža Vjetrova, zadnja klapa pala je prošlog mjeseca, a lijepa glumica uživa u zasluženom odmoru.

Dok uživa u odmoru, vrijeme provodi uz mali ekran gledajući megauspješnu seriju Biblija. Naime, za vrijeme svoje karijere u Portugalu, glumila je uz bok Diogu Morgadu, koji glumi Isusa.

Dioga će te gledati upravo večeras u 21 sat na RTL televiziji. Trideset dvogodišnji glumac iza sebe ima 16 nevjerojatnih godina glumačke karijere i jedan je od najtraženijih portugalskih glumaca.

Bez obzira na popularnost i osvojenu nagradu Emmy, za razliku od brojnih glumačkih zvijezda, on je ostao pristupačan i skroman.

Skromna je ostala i naša Marina, pa strpljivo potpisuje autograme i posvećuje vrijeme svojim vjernim obožavateljima.

Nakon odmora pred popularnom glumicom velika je odluka, ostati u lijepoj našoj ili se vratiti u Portugal. Kako god odluči, sigurni smo, pred njom su velike stvari.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obitelj kao najveća podrška

Sergej Ćetković iza sebe ima najtežu godinu u životu! Izgubio roditelje zbog korone, iz teške tuge izvukla ga voljena Kristina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba