Ostalo

Zvijezda 'Ruže vjetrova' uživala u badiću!

Marina Fernandez odmaknula se od svakodnevnih intriga iz sapunice i jedan dan odlučila provesti uz hedonističke tretmane u wellness centru. Atraktivna glumica je uživala u kupanju i masažama

RTL
11.12.2012 15:18

Pretrpan radni tjedan i stisnut raspored snimanja svakodnevica su mlade zvijezde 'Ruže vjetrova', Marine Fernandez . Jedini slobodan dan odlučila je iskoristiti za zasluženi odmor koji je potražila u zadarskom hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik.

Prekrasna glumica prepustila se čarima bazena i wellness centra, a posebno je uživala u tretmanu lica čokoladom i energetsko-terapijskoj masaži cijelog tijela.

Marina Fernandez Marija Ruža vjetrova

"Ovaj odmor mi je stvarno trebao. Wellness tretmani su doista čarobni. Moje tijelo i koža će mi zbog toga biti jako zahvalni. Kožu treba redovito njegovati, a uz kupku snova, masažu i tretman čokoladom, opuštate i duh i tijelo", rekla je simpatična glumica.

Budući da Marini nisu potrebni anti-celulitni tretmani, terapeuti su joj priredili masažu cijelog tijela s toplim uljem orijentalnog čaja, papaje i nevena iz wellness paketa "Doživite priče iz 1001 noći".

Marina Fernandez Marija Ruža vjetrova

"Uz opuštajuće masaže, piling tijela orijentalnim čajevima i terapeutskoj masaži mogla bi doista uživati 1001 noć. Budući da nitko nema toliko vremena, jednodnevni ili dvodnevni tretman ovog tipa si svatko treba priuštiti", zaključila je Marina Fernandez.

Marina Fernandez Marija Ruža vjetrova

Užurbani životni ritam, poslovne obveze i nagomilani stres ostavljaju trag na tijelu i utječu na raspoloženje većine ljudi. Popularna Marija iz "Ruže vjeterova" je, uz stručno osoblje Club Funimation Borika, obnovila energiju, opustila tijelo i kožu te napunila baterije za nove izazove.

Marina Fernandez Marija Ruža vjetrova