Ostalo

Zvijezda sapunica izgubila kontrolu: Meksičkom ljepotanu prijeti 15 godina zatvora zbog ubojstva iz nehaja

Pretukao vozača, vratio se u automobil i nastavio voziti dalje. Četiri dana nakon, vozač je preminuo

Tabloid.hr
03.05.2020 13:45

Zvijezda meksičke telenovele "Lažljivo srce" Pablo Lyle trenutno je u kućnom pritvoru na Floridi gdje čeka suđenje za ubojstvo iz nehaja . Prvo mu je ročište bilo zakazano za 20. travnja, ali je zbog epidemije koronavirusa otkazano.

Sud u Miamiju mu nije dopustio da rasplet situacije čeka u Meksiku gdje inače živi sa suprugom Anom Araujom i njihove dvoje djece.SutkinjaMarlene Fernandez-Karavetsosu siječnju je ove godine rekla"ne" izručenju Meksiku, jer ga njegova zemlja prema međudržavnom ugovoru ne mora izručiti SAD-u ako se odbije vratiti.

Sva je drama krenula kada seglumac sdevetogodišnjom pokćerkomArantzom i šestogodišnjim sinomMaurom vraćao kući s odmora u Miamiju.Pablov šogor Lucas Delfino vozio ih je prema aerodromu te se u jednom trenutku ispriječio drugom vozilu jer je shvatio da je u pogrešnom traku.

Bijesni vozač, 63-godišnji KubanacJuan Ricardo Hernandez, na semaforu je izašao i počeo rukama udarati po staklu njihova terenca. Djeca su se raplakala pa je Lucas Delfino otišao s njim razgovarati izvan vozila. Nakon nekog vremena se vratio u auto, a onda je izašao glumac i krenuo ga udarati šakama po glavi . Ovaj se srušio, a oni su krenuli dalje prema aerodromu.

No, glumac je ipak odlučio ostati na Floridi, a obitelj je poslao u Meksiko. Ispostavilo se nakon četiri dana da je čovjek kojeg je nokautirao preminuo u bolnici zbog ozljeda mozga, a Pablo je odmah postao optužen da ubojstvo iz nehaja.

Platio je jamčevinu od 50 tisuća dolara pa nije morao iza rešetaka, a na sudu je uporno tvrdio da je Hernandeza udario zbog straha da im ne naudi. Prijeti mu zatvorska kazna do 15 godina zatvora.