Play ponuda
Play ponuda
uživa u ljepotama

Zvijezda serije 'CSI: Miami' ponovno u Hrvatskoj: 'Ovo mi je jedna od najdražih zemalja'

Eva LaRue već je posjetila našu obalu te obišla Split, Zadar, Dubrovnik, Korčulu, Hvar i Sipan, a sada je ponovno došla na dobro poznata mjesta

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 10.9.2020. u 18:30
Play ponuda

Popularna glumica koja je najpoznatija po ulozi detektivke Natalie Boa Viste u kriminalističkoj seriji "CSI: Miami", još je jednom došla u naše krajeve. 

Naime, Eva LaRue već je posjetila našu obalu te obišla Split, Zadar, Dubrovnik, Korčulu, Hvar i Sipan, a sada je ponovno došla na dobro poznata mjesta. 

"Hrvatska je službeno moja najdraža destinacija u Europi", rekla je jednom. 

Sada je objavila video iz Dubrovnika, a prije nego što je stigla, obavila je test na koronavirus. 

"Dobili smo negativne testove te krenuli u okruženje s manje zaraženih. Ovo je jedna od mojih najdražih zemalja", napisala je ispod videa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>>Seve prišla glumici CSI Miamija i pozvala je na nekoliko koktela

Prije dvije godine glumica se susrela i sa Severinom Kojić na terasi jednog hotela u Malom Lošinju. "Moja susjeda u loungeu Severina i nevjerojatni novi prijatelji. Vidjeli su me kako ležim sama i napuštena tražeći svoj put kroz Hrvatsku. Svi su bili toliko nevjerojatni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru. Ponekad neplanirani dijelovi puta postanu oni najposebniji", napisala je Eva tada ispod fotografije na kojoj su pozirale zajedno. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba