Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uzima pauzu

Zvijezda 'Sumraka' se zasitila glume

Popularna mlada glumica Kristen Stewart, najpoznatija po ulozi u blockbuster sagi 'Sumrak' snimanoj po istoimenim knjigama, izjavila je kako se zasitila glume, od koje planira uzeti pauzu i posvetiti se drugim stvarima.

Image

Kristen Stewart

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
RTL/ 23.10.2014. u 15:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Popularna 24-godišnja glumica Kristen Stewart,  najpoznatija po ulozi u blockbuster sagi 'Sumrak' snimanoj po istoimenim knjigama, izjavila je kako se zasitila glume, od koje planira uzeti pauzu i posvetiti se drugim oblicima umjetnosti.

''Počela sam glumiti jako rano, i kad je došao 'Sumrak', više od dvije godine sam neprestano bila u glumi i uvijek sam se osjećala prestrašeno kad bi razmišljala o drugim oblicima umjetnosti u kojima želim sudjelovati'', objasnila je Stewart svoju odluku.

Otkrila je kako je tu odluku donijela prije par tjedana te kako već sad radi na novim projektima: ''Uzet ću puno slobodnog vremena. Snimam kratki film. Radim mnogo toga. Pišem cijelo vrijeme'', zaključila je glumica. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKIDAJU PA SE MIRE

Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Blagojević: Po njoj bi mogli snimiti i sapunicu, ona je jedina koja ga je uspjela osvojiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba