Play ponuda
Play ponuda
PLEJADA ZVIJEZDA

Zvijezde i moda na Olimpijskim igrama

Tko šiša i tko oblači sportaše, samo je jedna od mnogih stvari kojima se svijet bavi samo dan uoči službenog otvorenja Olimpijskih igara u Londonu. Ne samo to, već su poznata i imena zvijezda koje će se skrasiti u V.I.P. loži. Koju će ulogu u svemu imati David Beckham, koju James Bond te niz ostalih misterija i zanimljivosti, doznajte u našoj olimpijskoj priči!

RTL/ 26.7.2012. u 18:55
Play ponuda

Najveća i najblještavija pozornica na svijetu je postavljena. No, ona ne bi bila potpuna bez svjetskih zvijezda. Na svečanoj ceremoniji otvorenja u VIP ložu bi se trebali ugurati Brad Pitt i Angelina Jolie, Nicole Kidman i Catherine Zeta Jones.

David Beckham pak neće samo sjediti, već će i sudjelovati u ceremoniji.

"Da, imam malu ulogu, ne smijem reći koju", priznao je.

U tajnosti se čuva i ime sretnika koji će zapaliti olimpijski plamen, a s obzirom da se na stadionu očekuje dolazak Jamesa Bonda, možda upravo najpoznatijem tajnom agentu pripadne ta čast. Plamičak inače još uvijek kruži ulicama Londona, a jučer je, iz ruku zvijezde filmova o Harryju Potteru, Ruperta Grinta, dospio u ruke stogodišnjoj legendi i najstarijoj nositeljici baklje.

Spektakularni prijenos otvorenja pratit će deseci milijuna gledatelja diljem svijeta, pa je red da sportaši budu u svom najboljem izdanju. Za to se, barem kad je riječ o američkim olimpijcima, pobrinuo slavni Ralph Lauren.

U Londonu se sve naveliko sjaji jer vlasnici glancaju izloge svojih skupih butika. Trebalo bi to barem djelomice spasiti Engleze od milijunskih gubitaka zbog kojih već naveliko kukaju.

"Znam da nam u London stiže 15,2 milijuna prekomorskih posjetitelja. Nadam se da ćemo ih vidjeti i mnogo više u idućim tjednima i mjesecima", kazala je Caroline Rush iz britanskog Vijeće za modu.

U idućim se tjednima mnogo toga zlatnog očekuje i od možda najveće sportske zvijezde, pa je Usain Bolt već stigao zauzeti pobjedničku pozu. I to u polju žita, gdje ga nisu postavili izvanzemaljci, već nadobudni farmer.

"On je fantastičan sportaš. Tek povremeno se pojavi takav sportaš, bilo da je riječ o boksu, veslanju, plivanju ili bilo čemu", rekao je farmer Tom Robinson.

Pao je već i prvi pravi olimpijski skandal. U utakmici ženskih nogometnih reprezentacija,  igračicama Sjeverne Koreje zavijorila se zastava njihovih južnih susjeda.

Dakle, i prije no što su počele, igre su postale jako zanimljive.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PUKA SLUČAJNOST ILI?

Prokletstvo broja 2 za kraljicu Elizabetu II.: 1992., 2002. i 2022. proživjela je najveće tragedije

Play ponuda

Više s weba