Ostalo

Zvijezde koje cijene svoje fanove: Prate ih do oltara, plaćaju troškove školovanja i pomažu da dobiju oklade

Raspored slavnih osoba često je potpuno ispunjen poslovnim obvezama. Ipak, neke zvijezde svjesne su da bez svojih obožavatelja ne bi bile tu gdje jesu i zato su im odlučile posvetiti svoje vrijeme i odužiti se. Koje su to zvijezde saznajte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
14.01.2020 16:29

Taylor Swift

Taylor Swift je jedna od najdarežljivijih zvijezda današnjice. Donirala je gotovo 7 milijuna kuna žrtvama poplava u Louisiani, preko 30 000 kuna obitelji preminulog obožavatelja te je jednoj obožavateljici u potpunosti platila troškove školovanja .

Svoje fanove uveseljava ne samo novcem nego i djelima. Za Božić 2014. godine Taylor jesvojimobožavateljimaposlala poklone na kućnu adresu, a uz svaki poklon je napisala i personaliziranu poruku. Čak je i svoj 30. rođendan proslavila okružena obožavateljima.

Osim toga, Taylor je nekoliko puta iznenadila fanove na dan njihovog vjenčanja, nastupala je za 96-godišnjeg veterana u njegovom domu i čak pozvala nekoliko sretnika da u njenoj kući poslušaju album ' 1989 ' prije nego što je bio objavljen.


Ellen DeGeneres

Ellen zbilja voli častiti svoje obožavatelje. Komičarka je do sada donirala preko 300 milijuna kuna u razne dobrotvorne svrhe. Uzor je mnogim pripadnicima LGBTQ zajednice, mladima je pomogla platiti troškove školovanja, a obiteljima dala novu šansu za sretan život. Mnoge fanove je proslavila kada im je dala priliku da nastupaju u njezinom televizijskom showu.

Tvrtka'Samsung' odlučila je za svaki 'lajk' na njezinoj legendarnoj fotografiji s dodjele nagrada 'Oscar' donirati jedan dolar dobrotvornim udrugama prema njezinom izboru. Fotografija jeskupila 3.3 milijuna 'lajkova', a novac je podijeljen između 'St. Judes' bolniceza djecu i udruge 'The Humane Society'.


Miley Cyrus

Miley je poznata po tome da svoju slavu koristi kako bi progovarala o problemu diskriminacije imigranata, LGBTQ pravima iplaniranom roditeljstvu. Donirala je preko trimilijuna kuna udrugama za istraživanjeAIDS-a, a jednu je obožavateljicu čak i zaposlila nakon što je bila impresionirana njezinim sposobnostima vođenja društvenih mreža.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Pjevačica je 2015. osnovala udrugu ' Happy Hippie ' koja se bavi zaštitom beskućnika, pripadnika LGBTQ zajednice i drugih manjinskih skupina. Često ju možemo vidjeti kako uz svoje obožavatelje maršira na prosvjedima.


Chris Pratt

Chris Pratt jena velikim ekranim, ali i izvan njih, pravi superjunak. Glumac je čest posjetitelj dječje bolnice u Seattleu gdje uveseljava obožavatelje koji se bore s teškim bolestima. Za vrijeme snimanja filma ' Jurassic World ' Chris je male fanove u bolnici 'Our Lady of the Lake' učio kako dresirati dinosaure.

Često komunicira s obožavateljima preko društvenih mreža, bodri ih prije ispita i objavljuje njihove smiješne video klipove.


David Beckham

UNICEF-ov ambasador David Beckham pokazao je kako ima stvarno veliko srce. Njegov veliki fan Andy Moss borio se s teškim i uznapredovalim rakom kada je na društvenim mrežama objavio kako mu je najveća želja upoznati Davida. Objava je s vremenom došla i do nogometaša koji jeorganizirao druženje njegove i Andyjeve obitelji.

David često upoznaje obožavatelje diljem svijeta, a s nekima je čak i zaigrao nogomet.


Beyonce

Iako je jedna od najzaposlenijih zvijezda današnjice, Beyonce često odvoji vrijemeza svoje fanove. Na jednojzabavi u Miamiju pjevačica je čula kako u drugoj prostoriji obožavateljica pjeva njenu pjesmu 'Party' nakon čega joj se odlučila pridružiti na pozornici.

Prije nekoliko godina duo ' Les Twins ' objavio jeYouTube videou kojem plešu uz njenu pjesmu. Pjevačicu je duotoliko oduševio da je godinama tragala za njima. Kada ih je napokon pronašla, zaposlila ih je kao svoje plesače na turneji.


Keanu Reeves

Keanu Reeves je mnogo puta pokazao kako nije samo odličan glumac nego i dobra osoba.Glumac je uvijek spreman fotografirati se s fanovima, a oni najvjerniji primijetili su kako Keanu poštuje osobni prostor osobe s kojom se slika i ruku nikada u potpunosti ne naslanja na nju.

Osim što poštuje svoje obožavatelje, Keanu u tajnosti donira velike novčane iznose dječjim bolnicama.


Mila Kunis

Ratni veteran Scott Moore 2011. godine objavio je video u kojem poziva Milu Kunis da mu bude pratnja na gala večeri američkih marinaca. Glumica ne samo da je odgovorila, nego je na poziv i pristala.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Tom Hanks

Tom Hanks je čest gost na fotografijama fanova, no jednoj obožavateljici je svojom slikom pomogao da dobije okladu.

Zena Gopal s prijateljicama se kladila koja će se prva uspjeti fotografirati s poznatim glumcem. Iako njezine prijateljice okladu nisu shvatile ozbiljno, Zena je Tomu poslala pismo sa svojom slikom u kojem objašnjava situaciju.Na njezino oduševljenje, Tom je odgovorio pismom i fotografijom na kojoj drži sliku obožavateljice.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Bon Jovi

Bon Jovi uljepšao je živote mnogih fanova. S nekima je pjevao svoje najpoznatije hitove, s nekima je otišao na večeru, a jednu sretnicu je čak odveo do oltara . Obožavateljica Branka Delic javila se pjevaču i zamolila ga da ju odvede do oltara i preda njenom suprugu, na što je pjevač pristao.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.