Ostalo

Zvijezde koje su zamalo ubili poremećeni fanovi: Nekima skoro stradali testisi, a drugi za dlaku izbjegli HIV

Holivudske face uvijek su pod povećalom javnosti, a uz slavu ponekad mogu doći i opasni, pomahnitali obožavatelji. Ove su zvijezde gotovo izgubile život zbog fanova koji su ih pokušali ubiti. Što se točno dogodilo i što je zaustavilo jezive planove poremećnih obožavatelja, otkrijte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
18.11.2019 15:50

Joss Stone

U lipnju 2011. godine dva muškarca su uhićena zbog sumnjivog ponašanja. Policajci su pretražili njihov automobil i otkrili samurajski mač, dio crijeva za vodu, čekić, crne vreće i ljepljivu traku. Brzo je otkriveno da su htjeli opljačkati i obezglaviti pjevačicu Joss Stone.

Navodno je njihov motiv bila njezina povezanost s britanskom kraljevskom obitelji. Međutim, muškarci su tvrdili da nikad nisu čuli za Stone. Na kraju se ispostavilo da je jedan od njihov patio od mentalnog poremećaja i zaposlio drugog da mu pomogne u planu.


Justin Bieber

Bizaran plan za ubojstvo Justina Biebera skovaoje osuđeni ubojicaDana Martin koji je bioopsjednutpjevačem i tetovirao je njegovu fotografiju na nogu. Bio je u zatvoru zbog silovanja i ubojstva tinejdžerice kad je uvjerio Marka Staakea, zatvorenika, da kad izađe ostvari njegov plan.

Htio je dati 1500 funti za svaki Bieberov testis. Staake i njegov nećak su planirali kastrirati i ubiti pjevača. Međutim, u zadnji čas je Martin, bez jasnih razloga, zaštitaru u zatvoru otkrio plan.


Bjork

Pjevačica Bjork gotovo je postala žrtva nakon što je poremećeni fan i rasist Ricardo Lopez postao bijesan zbog njezine veze s muzičarem Goldiejem. Prije nego što je skovao plan, Lopez je u svoj dnevnik napisao da joj želi biti najbolji prijatelj te zapisao suicidalne misli.

Prvo mu je u planu bilo napraviti bombu punu igli koje su zarađene HIV-om. Kad mu je to propalo, u knjigu je stavio bombu punu kiseline. U rujnu 1996. stavio je bombu u poštu i poslao je Bjork u London.

Nakon toga, snimio je video na kojem se ubio dok je Bjorkina muzika svirala u pozadini.Policija je otkrila njegovo tijelo na vrijeme i zaustavili su paket prije nego što je naudio bilo kome.


George Harrison

Na 30. prosinca 1999. godine, George Harrison je bio napadnut u vlastitom domu. Napao ga je Michael Abram koji je uspio probiti osiguranje i provaliti u njegov dom.

Naime, Abram je odabrao Harrisona kao metu jer je vjerovao da su "Beatlesi vještice koje lete na metli." U jednom je trenutku mislio da ga je Harrison opsjednuo, a izjavio je da ga je Bog uputio da ubije Harrisona.

Glazbenik je pokušao srušiti i razoružati Abrama, ali nije mu uspjelo i zadobio je nekoliko uboda nožem u prsa. Srećom, uspio je preživjeti jer je njegova svekrva udarila Abrama lampom.


Madonna

Jedna od najslavnijih žena na svijetu, Madonna , također je imala nekoliko susreta s opsjednutim obožavateljima. No, prijetnje smrću počela je dobivati 2004. godine. Vjeruje se da su pisma poslalipalestinski militantni.

Prvo se mislilo da je u pitanju podvala, ali onda su slali pisma s informacijama o njezinoj djeci.

Nitko nikada nije uhićen za pisma. Madonna je tada otkazala niz koncerata koje je trebala održati u Izraelu.


Mick Jagger

Mick Jagger je 1969. godine zabranio poznatoj bandi bajkera Hells's Angel da organizirao osiguranje na koncertima Rolling Stones. Naime, to je učinio jer je jedan zaštitar ubio obožavatelja za vrijeme nastupa.

Zbog toga je grupa odlučila ubiti Jaggera. Namjeravali su dočekati ga u njegovom stanu na Long Islandu, ali plan je propao jer jebrod na kojem planirali stićipotonuo.


Victoria Beckham

Policija je 2000. godine otkrila da se planira otmica Victorije Beckham i njezinog sina Brooklyna . Upravo zbog toga su neko vrijeme proveli skrivajući se.

Kasnije iste godine, za vrijeme prope koncerta na dodjelama nagrada Brit Awards, crvena točka koja izgleda kao iz snajpera pojavila se na Victorijinom tijelu i brzo se sklonila s pozornice.

Dizajnerica je zato drastično povećala osiguranje.


Miley Cyrus

Tinejdžeropsjednutpjevačicom pokušao je 2008. godine izvesti bizaran plan za ubojstvo. Navodno je taj plan pokušao zataškati FBI.

Naime, tinejdžer je planirao oteti avion i s njim se zabiti u koncert koji je Miley održavala u Louisiani. Plan je propao jer su mu pronašli uže, traku i lisice. FBI je kasnije priznao da je prijetnja ipak bila važeća jer je tinejdžer doista namjeravao do kraja provesti plan.


Russell Crowe

Glumac Russell Crowe tvrdio je da je Al-Qaeda imala plan oteti ga i ubiti. Navodno su htjeli oteti više američkih zvijezdi (iako je Crowe s Novog Zelanda) u pokušaju da destabiliziraju zapadnu kulturu.

Tvrdi da je dobio informacije o osiguranju dobio od FBI-ja dok je snimao filmove. No, prijetnje nikad nisu imale prave dokaze.


Hilary Duff

Čak je i Hilary Duff gotovo izgubila život zbog obožavatelja. Naime, 2006. godine tinejdžer Maksim Myaskovskiy počeo je pratiti mladu pjevačicu i glumicu.

Kad je Hilary prohodala s pjevačem Joelom Maddenom, tinejdžer je potpuno poludio. Duff i Madden su iz straha unajmili privatnog istražitelja koji je utvrdio da je Myaskovsky namjeravao napasti i ubiti Duff.

Tinejdžer je uhićen i zatvoren na šest mjeseci.