Ostalo

Zvijezde opsjednute čistoćom: Neki sa sobom nose gumene rukavice, a drugi ne primaju goste u kuću

Već smo dobro upoznati s tim da Robert Pattinson navodno danima ne pere kosu, a Johnny Depp se 'osjeti.' No, koje su zvijezde prave čistunke i čiste baš sve što bi mogle dotaknuti? Otkrijte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
09.09.2019 15:50

Nicole Richie

Na letu s Heidi Klum, Nicole Richie pokazala je svoju 'opsjednutu' stranu. Klum je, naime, objavila videu na kojem Richie manijakalno čisti svoje mjesto u avionu u prvoj klasi.

Stavila je gumene rukavice i počela ribati sjedalo, a ponijela je i vlastiti jastučić.


Gwyneth Paltrow

Možete li spavati znajući da vam je stan u kaosu? Gwyneth Paltrow ne može, a to je otkrila za Harper's Bazaar.

"Ne mogu funkcionirati kad sam u neredu. Kad se sve raspada, idem u luđačko čišćenje", ispričala je i dodala da ne ide "spavati s prljavim suđem u umivaoniku."


Naomi Campbell

Naomi Campbell je poznata po svojim prohtjevima, a posebno onima vezanim za čistoću. Uvijek sa sobom nosi par najlonskih rukavica i dezinificirajućih maramica te tako čisti televizor, naslonjače, pojas te sve ostalo što može dotaknuti za vrijeme leta.

"Očistite sve što dirate. Sve što vas može dotaknuti", savjetovala je Campbell i dodala kako to radi na svakom letu.


Kim Kardashian

Bogata poznatica i majka četvero djece, Kim Kardashian , otkrila je na svom blogu: "Ja sam najveći 'neat freak' kod kući. Nikad nemam goste s razlogom - ne volim kad je netko u mom prostoru."

"Mislim da sam bila čistačica u prošlom životu. Idealna večer mi je kad sjedim doma u trenirci i čistim ormar", dodala je Kim. Njezin minmalistički uređen stan to i potvrđuje.


Khloe Kardashian

Baš kao i svoja sestra, Khloe Kardashian je opsjednuta čistoćom, a zato je i stvorila nadimak 'Khlo-C-D.'

Ne brine ju samo red, već svaka dva dana pere plahte i izbjeljuje ručnike nakon svake upotrebe. Također manijakalno pere tuš jednom tjedno s nizom kemikalija.


Lisa Rinna

Zvijezda showa 'Real Housewives of Beverly Hills' poznata je po tome da je uvije 'extra', a to se tiče i opsjednutosti čistoćom.

"Hotelske sobe su odvratne. Žao mi je, ali ako razmislite o tome tko je sve dirao taj daljinski, sigurno biste obrisali cijelo mjesto s alkoholnim maramicama. Usput, tako brišem i sjedalo u avionu i sve oko mene."


Donald Trump

Ni sam predsjednik SAD-a nije fan rukovanja. Još je 1997. u svojoj knjizi 'The Art of Comeback' priznao: "Jedno od prokletstava američkog društva je navika rukovanja."

"Ja sam frik što se tiče pranja ruku i osjećam se bolje kad ih temeljito operem, a to radim što je češće moguće", objasnio je.


Courtney Cox

Cortuney Cox još je jedna obožavateljica čistoće. Producentica i ko-autorica hit serije 'Prijatelji', Marta Kauffman, za The Los Angeles Times je otkrila Coxinu sličnost s likom Monice.

"Ona je najčišća osoba u svlačionici. Čak čisti tuđe svlačionice jer ne želi ulaziti tamo gdje je nered."


Christina Aguilera

Pjevačica Christina Aguilera toliko voli čistoću da je svoje navike prenijela na sina Maxa.

Još je 2009. godine Aguilera izjavila za People: "Usisavač mu je bila jedna od prvih riječi. Ima fetiš na čistoću i obožava trčati uokolo i brisati prašinu i stolić nakon jela. Preslatko je. On je mamin mali pomoćnik."


Madonna

Kraljica popa tako se i ponaša. Madonna ne podnosi prljave prostore. Navodno čak u svoj ugovor stavlja zahtjev da osoblje bilo kojeg hotela ili prostora mora "zamijeniti WC školjke prije nego što dođe nastupati."