Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nije im lako

Zvijezde otkrile s kakvim se komentarima obožavatelja susreću

Jennifer Garner, Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon, Channing Tatum samo su neke od poznatih zvijezda koje su u novom videu za Vanity Fair otkrile što im najčešće obožavatelji dobacuju na ulici.

Image
Foto: YouTube screenshot
RTL/ 17.9.2014. u 16:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brojne holivudske zvijezde otkrile su Vanity Fairu što im obožavatelji najčešće kažu kada ih sretnu negdje na ulici, a neki od komentara su stvarno urnebesni.

Reese Witherspoon, Keira Knightley, Jennifer Garner, Jake Gyllenhall i Channing Tatum samo su neki od slavnih koji su ispričali najsmješnije susrete sa svojim obožavateljima.

Mnogi od njih su priznali kako fanovi često ne znaju tko su oni točno oni pa ih zamijene s nekom drugom slavnom osobom ili jednostavno pokušavaju pogoditi gdje su ih vidjeli.

Glumica Jennifer Garner otkrila je kako joj često kažu kako je "puno ljepša uživo", dok se Keira Knightley prisjetila trenutka kada ju je netko zamijenio s glumicom Anne Hathaway i nikako ga nije mogla uvjeriti da ona nije Anne.  

S Jakeom Gyllenhaalom obožavatelji uopće ne žele razgovarati, već se isključivo žele fotografirati, a Reese Whiterspoon je obožavateljica rekla kako je ona "njezina najbolja prijateljica, ali to još ne zna".

Glumicu Jennifer Connolly često zamijene s Demi Moore, a poznatog komičara Stevea Carella s voditeljem Stephenom Colbertom.

Elizabeth Banks definitivno doživljava najsmješnije 'ulete' jer joj obožavatelji često kažu kako žele "staviti svoj bicikl u njezin prtljažnik", što je poznati citat iz filma '40-godišnji djevac' u kojem je glumila.


Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba