Ostalo

Zvijezde su se pokazale vrlo politički aktivnima u ovoj kampanji: tko podržava Clinton, a tko Trumpa?

Brojne su svjetske glazbene zvijezde pjevale u kampanji Hillary Clinton, a od njezina se protukandidata na američkim predsjedničkim izborima ograđuju kad god stignu. Malo tko od njih za Donalda Trumpa ima lijepe riječi

Dalila Turk
08.11.2016 17:49

Ako već dobivate ospice na spomen Donalda Trumpa i Hillary Clinton onda ćemo vam mi dodati još jednu, jer ne možemo poreći da nas zabavljaju.

Smiješne kompilacije olakšale su nam njihova silna iskakanja iz paštete. Trump je punio novinske stupce suspektnim izjavama, a Clinton vojskom zvijezda koje ju podržavaju. Nekadašnju prvu damu, a sada kandidatkinju za predsjednicu danas podupiru svi - od Obame preko Madonne, Lady Gage, Rihanne do The Nationala .

"Mi ćemo izabrati predsjednicu koja će zadržati Ameriku divnu kakva jest i kakva može biti", kazala je Madonna na koncertu kojeg je posvetila Clinton.

"Poznajem gospođu Clinton 20 godina. Znam da je prošla mnogo toga da bi došla do ovoga danas i jako sam ponosan što sam ovdje pred vama u njeno ime", istaknuo je Bon Jovi.

"Tijekom izbora, gledali smo je kako ponosno podnosi sve uvrede. Stala je, ponosna kakva jest, pred svog protivnika, koji je ljutitim, razornim pristupom kampanji podijelio cijelu zemlju. Postoje ljudi diljem svijet", izjavila je Lady Gaga.

Ljubav Clinton i Kim Kardashian ljubav osvanula je na Twitteru. Poznati selfie okinula je na gala večeri, a muža je ulovila tek u kutu fotografije. Pitamo se što bi sve Trump dao za nekog celebrityja u kutu svoje fotografije jer Clinton mu je 'ukrala' sve.

Ipak, uspjeli smo naći još poneku zvijezdu koja podržava Trumpa. Naime, bivši boksač Mike Tyson smatra kako bi Donald Trump trebao biti predsjednik SAD-a. Na listi podržavatelja Trumpa, uz bivšu i sadašnju suprugu, našli su se još glumci Jon Voight i Stephen Boldwin , glazbenici Kid Rock i 50 Cent , košarkaš Dennis Rodman , ali Trumpu nije lako jer su se u međuvremenu neki predomislili i povukli svoju podršku. Siroti Trump naučio je da prijatelje ne može kupiti, ali nas je nasmijao.