Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
mušketiri protiv dama

Zvijezde suđenja Milana i Sevke su njihovi odvjetnici

Jučerašnje sudsko sučeljavanje Severine i Milana Popovića i dalje je top tema, ali ne samo zbog glavnih protagonista priče. Odvjetnici Jadranka Sloković i Ljubo Pavasović Visković zahvaljujući ovom i drugim top angažmanima polako postaju estradne zvijezde.

RTL/ 26.9.2013. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sudski postupak između Severine i Milana pretvorio se u veliki okršaj odvjetničkih titana.
Zvijezde ove pravne bitke su Jadranka Sloković i Ljubo Pavasović Visković!  

Iste  se strategije  - šutnja je zlato - drži i najpopularnija žena u sudnici  - Jadranka Sloković, koja brani najveću zvijezdu balkana. A evo i nekih od razloga zašto je Severina svoje povjerenje ukazala upravo ovoj ženi.

Uspješna, moćna i prava dama - karakteristike su koje krase Jadranku Sloković. Zvijezda sudske scene ljubi svoga jednako uspješnog kolegu Čedu Prodanovića, s kojim proteklih godina niže samo uspjehe.

A da dobro stoji, najbolji su dokaz brojni  klijenti čiju je sudbinu držala u svojim rukama. Ugled je stekla u velikim kaznenim postupcima u Hrvatskoj, ali i na međunarodnim tijelima.  

Od optužbi za zlostavljanje pokćerke Lane oslobodila je Vlatku Pokos, zastupa bivšeg premijera Ivu Sanadera, vodi slučaj Zdravka Mamića, zastupa Tatjanu Dragović u brakorazvodnoj parnici od Gorana Ivaniševića. To je tek dio slavnih koje je zastupala prva dama hrvatskih sudnica!

Nasuprot njoj, sudničke će vruće klupe u parnici Seve protiv Milana grijati i Ljubo Pavasović Visković.
Čovjek je to koji uz odvjetnički, uživa i ugled hrvatskog celebritija.

Pričalo se da ljubuje s pjevačicom Lanom Jurčević, a ona je brzo pala u zaborav kada je oženio Dinu Štern - kćerku moćnog poduzetnika Davora Šterna.

No njegov život obilježila je i jedna tragedija. Naime, velika ljubav s Ivanom Hodak - kćerkom njegova suparnika odvjetnika Zvonimira Hodaka - završila je prerano i tragično, Ivaninim ubojstvom.

Na listi njegovih poznatih klijenata mogu se naći Siniša Svilan, Hrvoje Petrač, Zlatko Marić, a sada je 'točku na i' stavio zastupanjem jednog od najmoćnijih ljudi Srbije - Milana Popovića.

Dva mušketira protiv dvije dame - čini se da ova borba nikako neće proći bez skandala! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ima njuh za biznis

ČARAPE ĆE JOJ DONIJETI MILIJUNE! Lepa Brena lansirala revolucionarni proizvod koji će se prodavati i u Americi?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba