Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BILI SU MILJENICI

Iva i Sandi osvojili su srca publike u 'Superparu', a uskoro će ih biti troje! Ovo su njihovi najbolji trenuc...

Uvijek nasmijani, uvijek tu jedno za drugo, tako su se Iva i Sandi predstavili u prošloj sezoni 'Superpara'. Nisu pobijedili, ali su postali jedan od omiljenijih parova showa

RTL.hr/ 19.1.2023. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iva i Sandi Petelinc, mladi bračni par iz susjedne nam Slovenije, osvojio je drugo mjesto u prošloj sezoni showa 'Superpar', iz kojeg su kao pobjednici izašli Marija Maleš i Mario Bunjko. Iva i Sandi mnogima su otpočetka bili favoriti i jedan od najsimpatičnijih parova, a svoje sudjelovanje u showu opisali su nam tada u nekoliko rečenica. "Ovaj show ću najviše pamtiti po klapanju", našalila se Iva, a zatim je par zaključio: "Bilo je to jedno prekrasno iskustvo". Čim su ušli u kuću, Enis je Sandija prozvao Slovencem i tako je i ostalo, a Sandiju je hrvatski jezik odlično sjeo. To zahvaljuje svojoj dragoj Ivi koja ga je u nekoliko godina braka baš svemu naučila. Ovog su Božića obznanili i sretne vijesti - uskoro će ih biti troje.

Kroz show su prošli kroz mnoge izazove, a Ivi je definitivno bio najgori onaj kada je morala glavu držati među šićušnim životinjama. "Iskreno, iznenadila me u nekim zadacima. Doma ne bih nikad rekao da će ići glavom u one žohare", rekao je tada Sandi, koji je već ranije naglašavao kako nije imao pojma da ima tako pametnu i sposobnu ženu. 

"Meni je najsmješnije bilo kad su dečki nas izimitirali. Mi se 10 minuta nismo prestajale smijati", rekla je Iva, prisjetivši se tih trenutaka.

"Meni su teški trenuci bile eliminacije. Kad pogledaš, sudbina dviju osoba je u tvojim rukama", rekao je Sandi koji je u jednoj od eliminacija i zaplakao. Riječ je o epizodi u kojoj su iz igre ispali Celine i Ante. 

Izdvojili smo trenutke o kojima su govorili u intervjuu, ali i još poneke, a ono što je zagarantirano - Iva i Sandi su toliko slatki da im baš nitko ne može odoljeti.

Nakon tri uspješne sezone zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar', traže se novi kandidati koji su spremni dokazati da su najbliže pojmu savršenog para! Prijavite se i postanite novi hrvatski 'Superpar'! Prijave su na LINKU.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
O POBJEDNICIMA

Osvojili su show 'Superpar', a evo što danas rade: Sprema se vjenčanje, širi obitelj i gradi poslovno carstvo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba