Superpar

Admira i Xiang jedini pali zadatak: Lili i Ćiro i dalje su uspješni, zasad im klan ne može ništa

Današnjom epizodom 'Superpara' ušli smo u pretposljednji ciklus. Jučer su kuću napustili Anamarija i Miron, u kućicu su se smjestili Marija i Mario, a Admira i Xiang presretni su što ponovno imaju normalan krevet i ormare.

RTL.hr
30.09.2021 23:23

I nema paukova", dodala je Admira. Mario se čudio kako su Xiang i Admira dogurali do polufinala, no svejedno im je to draže nego da Lili i Ćiro završe u finalu.

Superpar 3. sezona

A kad se zbroje svi zarađeni novci, trenutačno su najbolji Iva i Sandi . Za današnje klađenje svaki je par dobio još 1000 kuna pa su na raspolaganju imali 9000 kuna. Muškarci su trebali odgovoriti na 20 'škakljivih' pitanja dok je njihova partnerica okrenuta naopačke i tako viseći morala je pogoditi što su oni odgovorili. Sve je to morala napraviti u šest minuta, a 14 točnih odgovora značilo je uspješno izvršen zadatak.

Superpar 3. sezona

Ćiro je uložio 4500 kuna na Lili, Mario 5522 na Mariju, Sandi 6814 kuna na Ivu te Xiang na Admiru 5888 kuna, a neka od pitanja bila su: Bi li radije posjetio nju u bolnici ili gledao utakmicu Barcelona - Real, bi li radije bio s top-modelom ili znanstvenicom, bi li volio da se oblači izazovnije ili skromnije, da dobije ili izgubi koju kilu, bi li radije proveo večer s njom i njezinom prijateljicom ili gledao boju kako se suši, radije bi ostao bez vozačke godinu dana nego vozio nju na posao, u slučaju otkaza - kome će se prije javiti njoj ili prijatelju...

Marija i Mario

Nisam još upoznao njezinu mamu, ali bolje si je pripremiti teren", rekao je Mario koji bi radije sat i pol vremena razgovarao s punicom nego bio u koloni na plus 40 stupnjeva. Marija i Mario prošli su zadatak i imali 18 točnih odgovora. Puno muškaraca kaže da im je žena ljepša bez šminke, moj nije takav", rekla je Iva , a ona i njezin suprug Sandi također su prošli zadatak jer su imali 18 točnih odgovora.

Iva i Sandi

Admira je bila neodlučna i nije joj baš išlo. Mario je izabrao Real Madrid", ljutio se Xiang, a Admira mu je govorila kako nju ne zanima Mario! Admira nije pogodila ni da se Xiang više voli dopisivati nego razgovarati telefonski te su naposljetku imali sedam pogrešnih odgovora i pali zadatak. On je kriv", komentirala je Admira, a Xiang je dodao: Krivo mi je, mi smo šest mjeseci zajedno, a ona ne zna nešto o meni."

Admira i Xiang

Kad je Lili vidjela kakav je izazov očekuje, komentirala je: Da mi je netko pričao da ću visjeti naglavačke, nema šanse." Lili je bila sigurna da su Ćirin ukus plavuše: Slavice koje su nosile ono prvi dan kad smo ušli u kuću, takve njega privlače." Lili nije bila zadovoljna što je Ćiro odgovorio kako bi više volio da je karijeristica nego domaćica, zato što zna da to nije istina. Imali su 18 točnih odgovora i prošli su zadatak, a Lili smatra da je trebao uložiti više novca.

Lili

Kad su došli u kuću, svi su i dalje razgovarali o zadatku, no Admira i Xiang smirili su strasti i nisu više bili ljutiti. Vidjet ćeš da će svi proći osim nas", komentirao je Xiang. Ubrzo su Mario i Admira našli pismo i otkrili da imaju jedan romatičan zadatak - parovi su morali napisati zavjete zahvale i obećanja - pokazati ljubav svojim partnerima te to pročitati jedno drugome. Svi su se bacili na zadatak, a Ćiro i Sandi u šali su komentirali: Ulovljeni smo na blef i ako nešto bude krivo, možemo o tome slušati godinu dana." No nitko ništa nije pogrešno napisao i svi su se pokazali kao prave romantične duše.

Superpar 3. sezona

Tko će ispasti iz showa netom prije finala - ne propustite pogledati u novoj epizodi zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar' od 21.15 sati na RTL-u.