Play ponuda
Play ponuda
MAČKE S 9 ŽIVOTA

ANKETA Što mislite, hoće li Karmela i Tomislav idući biti eliminirani?

Karmeli i Tomislavu ponovno se posrećilo i ne napuštaju 'Superpar' kuću, a Anamarija i Drago misle da su oni iduća meta

RTL.hr/ 26.5.2023. u 22:30
Play ponuda

Karmela i Tomislav trenutno su par u 'Superpar' kući koji je najviše puta prošao kroz eliminacije, no izgleda da imaju puno sreće. Enis je za njih rekao da su kao mačke s devet života. U posljednjoj borbi za imunitet pobijedili su Azelma i Ismet i time su Anamarija i Filip te Karmela i Tomislav završili u eliminacijama. Karmela i Tomislav nisu očekivali niti jednu narukvicu jer su najmanje druželjubivi u kući. Anamarija i Drago šokirali su ukućane i dali su Tomislavu i Karmeli narukvicu, dok su ostala dva para svoju narukvicu dali Anamariji i Filipu. Iako su ovog puta bile lažne eliminacije, što mislite, hoće li Karmela i Tomislav završiti i u idućim eliminacijama? Glasati možete u anketi RTL.hr-a.

"Mi i ne znamo drugačije nego boriti se za imunitete i preživljavanje tako da je ovo nama dan kao i svaki drugi", komentirao je Tomislav.

Nakon posljednjih lažnih eliminacija Drago i Anamarija smatraju da su oni iduća meta ukućanima jer su stali na stranu Karmele i Tomislava.

"Mislim da smo shvatili koji bi mogao biti redoslijed ispadanja - pretpostavljamo da će sljedeći biti Tomislav i Karmela, a nakon njih i mi. Svjesni smo toga, zato što smo dali narukvicu Tomislavu i Karmeli, da ćemo vjerojatno biti sljedeći eliminirani. Moja je supruga na samom početku rekla kako će ovdje biti najbitniji međuljudski odnosi, a tako se i ispostavilo. A ako se gleda po izazovima, realno, mi smo trebali već prvi tjedan ispasti iz kuće. Imamo sreće kao nitko", komentirao je Drago.

Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU.

Image

Superpar (nova sezona)

zabavna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Enis Bešlagić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba