Play ponuda
Play ponuda
MUŠKI IZAZOV, DAME SE KLADE

Antonio: 'Ekipa je fulala emisiju, trebali su ići u 'Superklan', a ne 'Superpar''

U kući 'Superpara' većina se kandidata i dalje bavi kalkulacijama, a Silvia i Antonio još su ljutiti zbog jučerašnjeg zadatka.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
RTL.HR/ 22.9.2021. u 10:30
Play ponuda

„Ne mogu vjerovati da su ljudi uspjeli složiti taj auto, a ne znaju složiti rečenicu“, rekla je i dodala kako Marija smatra pametnim. A uz sve njihove trenutačne brige, došao im je i Miron prigovoriti kako su ostavili neurednu sobu. „Mislim da je ekipa fulala emisiju, trebali su ići su Superklan, a ne u Superpar“, zaključio je Antonio.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Kasnije je poslije pokušao razgovarati s Xiangom o eliminacijama, no shvatio je da to ipak nema smisla. „Nema prostora da Xiang okrene ploču, on će biti vjeran njima do kraja“, rekao je glazbenik, a Xiang dodao: „Na početku sam odlučio podržati Mirona, i to je to, kraj priče.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

No današnji izazov ipak može puno toga promijeniti.

Hoće li klan ispuniti svoj plan ili će im 'odbačeni parovi' pomutiti račune - ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati u novoj epizodi zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba