Superpar

Bada i Toca ispričali svoju tešku životnu priču: 'Bio je jak sudar, ja sam razbila šajbu glavom...'

Bada kaže kako je njezin suprug nakon tog strašnog događaja pokazao koliko veliko srce ima

RTL.hr
26.03.2019 21:14

"Danas ne smijem teško nositi, moram paziti kod sagibanja i ne smijem raditi nagle pokrete", otkrila je Bada još dok su ona i Toca slagali doručak. A malo kasnije pred kamerama je otkrila kako je to sve zbog posljedica prometne nesreće iz 1995. godine koje i danas itekako osjeća.

"Bio je u biti jak sudar, ja sam razbila šajbu glavom, ali se i kičma rastresla u tom torakalnom dijelu. Bila je dosta teška operacija. Dva mjeseca bila sam u kolicima, jedan dio tog perioda provela sam kod kuće, kad me Toca doslovno nosio u kadu na kupanje. To je bio jedan teški period u kojem je pokazao veliko srce", otkrila je Bada.

"Normalno da mi je to sve skupa bilo teško na način što ona to sve proživljava. Naravno da sam onda i ja to proživljavao s njom", dodao je Toca na čega je njegova supruga rekla: "Joj, sad si me rasplakao..."

NoToca nije htio gledati suze na licu svoje supruge: "Je li, nemoj da cmizdriš pred kamerama. Vidiš što je ljubav, kad ti žena plače, ali od sreće", rekao je u šali.

Kasnije su Bada i Toca zbog te njezine odluke odustali od izazova, a ostalim kandidatima ispričali su zašto neće ni pokušati te ih rasplakali. "Ona je bil u komi i doktori su rekli da ne znaju što će s njom, da je biljka", komentirala je Tina kasnije u suzama, a ova priča pogodila je i ostale kandidate.

Tko će zaraditi najviše novca u sljedećem ciklusu ne propustite pogledati već sutra od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.