Play ponuda
Play ponuda
SUZE NA RASTANKU

Klan je odlučio - Celine i Ante napuštaju 'Superpar': 'Tolika dvoličnost, gdje taj svijet ide, ne ide mi to u...

Danas su u 'Superparu' na redu bile prve eliminacije i prvi je par napustio kuću. Prije eliminacija četiri su para; Sandi i Iva, Lili i Ćiro, Admira i Xiang te Celine i Ante, bila ugrožena, a jednog od tih parova prije izazova spasili su Anamarija i Miron.

RTL.HR/ 14.9.2021. u 23:15
Play ponuda

„Koga god izaberemo, bit će teško. I bit će tenzija i pogleda preko ramena“, rekli su i naposljetku od izazova spasili Ivu i Sandija. „Osjećam se dužna Anamariji i Mironu“, rekla je Iva, a Sandi dodao: „Vratit ćemo im.“

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Parovi kojima prijeti eliminacija morali su zajedničkim snagama proći poligon, a prvi su na redu bili Admira i Xiang. Admira je bila zarobljena u stolcu, a Xiang je morao prijeći poligon kako bi je spasio - on je imao zatamnjene naočale te kacigu s kamerom, a Admira ga je navodila. Par s najboljim vremenom spašen je od eliminacija. „Teško je imati oči od druge osobe“, komentirala je Admira dok se Xiang ljutio: „Fino mi objasni, ti znaš pričati bosanski!“

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Sljedeći su bili Lili i Ćiro, koji je pozorno slušao glas svoje supruge. „Pogodila je sve u milimetar, nije nigdje pogriješila“, rekao je Ćiro, koji je bio toliko ponosan na svoju Lili da se na kraju zadatka rasplakao od sreće.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Došao je red i na Celine i Antu, a Enis im je malo pomagao. „Ovo i nije teško, ali zbog jezika je veliki problem za mene. Ja ne znam dobro hrvatski, a Ante ne razumije engleski“, bila je zabrinuta Celine. No bez obzira ne komplikacije, uspjeli su izvršiti zadatak. „Baš sam uživao, imao sam veliko povjerenje u svoju ljubav“, rekao je Ante. No na kraju su upravo Celine i Ante imali najlošije vrijeme i završili su u eliminacijama, a najbolje vrijeme imali su Lili i Ćiro. „Veliki teret pao nam je s leđa“, rekao je Ćiro.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Mario je prišao Mironu kako bi razgovarali o eliminacijama i odmah rekao svoj stav: „Ante i Celine su najslabiji par - zbog jezične barijere, a i Ante je jako spor.“ Miron smatra kako ipak sve ovisi o zadatku, a Ante je u isto vrijeme objašnjavao Anamariji kako bi volio ostati u showu zbog Celine. „Otkako je došla u Hrvatsku, nisam je vidio ovako sretnu i nasmijanu“, rekao je. Marija i Mario zvali su Admiru i Xianga kako bi im rekli da imaju njihovu podršku.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Miron i Anamarija naposljetku su se odlučili za Admiru i Xianga. „Anamarija je rekla da podržava Antu i Celine, 15 minuta poslije - više ih ne podržava“, komentirala je Silvia, a Ante zaključio: „Neki ljudi nisu ispali najpošteniji jer jedno govore, a drugo rade - ne volim takve ljude.“ Lili je bila u šoku kako je to sve odigrano, a i Ćiri je bilo jako žao. „Tolika dvoličnost, gdje taj svijet ide, ne ide mi to u glavu“, rekla je Lili, a Ćiro dodao: „Poštenja više nema.“

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Marija i Mario svoju su narukvicu očekivano dali Admiri i Xiangu, a Silvia i Antonio - Celine i Anti. „Sretna sam što sam stekla novu prijateljicu“, rekla je Celine za Silviju. Sandi i Iva odlučili su dati narukvicu Admiri i Xiangu, a Sandiju je to bilo toliko emotivno da se rasplakao. „Vidjela sam svoga muža treći put u 12 godina kako plače“, rekla je Iva, a Lili i Ćiro svoju su narukvicu dali Celine i Anti. „Znao sam da će biti tako. Sandi, Miron i Mario stvorili su klan i bit će sto posto u finalu jer su se tako dogovorili“, rekao je Ante, a kasnije su se pozdravili samo s Lili i Ćirom te sa Silvijom i Antonijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Superpar ovog ciklusa su Anamarija i Miron jer imaju najviše novca u banci pa moraju odlučiti tko će sljedeći spavati u kućici 'Ljubav je na slami', a kako im nitko ne bi zamjerio - odlučili su da to budu upravo oni. „Anamarija je išla linijom manjeg otpora. Da su se mogli ići van dogovoriti, ne bi bilo tako, to sam sad sto posto uvjerena.“

Sutra počinju novi ciklus i nova klađenja, a zato što su ispali Anita i Niko - ulazi novi par! Kako će ih ostatak ekipe prihvatiti - ne propustite gledati od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 sati na RTL-u.

Image

Superpar (nova sezona)

zabavna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Enis Bešlagić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba