Superpar

Danas ćemo doznati kojem je paru novac najvažniji i tko je najveći papučar u kući!

Na kraju petog ciklusa u 'Superparu' na rasporedu su zajednički izazov i eliminacije.

RTL.hr
10.05.2023 12:00

Dragan je pričao kako je sretan što u kući njegova supruga i on zajedno piju kavu dok to u vanjskom svijetu zbog obveza nije bilo moguće. Sve ono što imamo doslovno smo stvorili sami i to je tako prekrasan osjećaj", rekla je Verica, a Dragan otkrio da su oboje bili medicinski tehničari i radili u bolnici, a kako smo oboje ostali bez jednog roditelja kao klinci i željeli se brinuti za nekog pa smo došli na ideju da otvorimo mali obiteljski dom za starije. S godinama je to samo raslo i danas smo došli do velikog doma od 50 i nešto korisnika, gotovo 30 zaposlenih", rekao je ponosno Dragan.

Verica i Dragan, Superpar 4. sezona

U kući je i dalje vladala prilično napeta atmosfera, odnosi među ukućanima su narušeni, a ne pomaže ni to što će jedan par napustiti kuću. Eliminacije su danas katastrofa. Možemo li bez eliminacija nekoga izbaciti, to bi bilo mnogo lakše?" rekla je Azelma, a Davor dodao: Želja za pobjedom prisutna je kod svih - gledajući sa sportske strane, svi smo ovdje došli pobijediti i biti na tronu." Ipak, njegova Meri je primijetila kako oni svaki put daju sve od sebe, ali nešto im baš ne ide u posljednje vrijeme da bi Davor zaključio kako troše energiju na pogrešne stvari samo zato što su odnosi u kući previše napeti.

Davor i Meri, Superpar 4. sezona

Pred parovima je zanimljiv izazov u kojem će pokazati koliko su se upoznali tijekom zajedničkog života u kući, a hoće li to popraviti odnose među njima ili ubrzati odluku kome dati narukvicu u eliminacijama - ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superpara'. Show pratite i na PLAYU .