Play ponuda
Play ponuda
SRETNO!

Danas tri para imaju samo jednu misiju - izbjeći eliminacije!

Na kraju šestog ciklusa jedan će par napustiti show, ali prije toga slijedi igra za imunitet.

Image

Superpar 4. sezona

RTL.hr/ 17.5.2023. u 12:00
Play ponuda

„Nabrijani smo sto posto, idemo pobijediti ako je ikako moguće. Danas će biti borba, imunitet je u pitanju“, rekao je Ismet, no njegova supruga ne misli baš tako. „On je nabrijan, ja sam ležerna, kao i uvijek“, rekla je Azelma. „Osjećamo se pomalo napeto jer doista moramo dobiti taj imunitet. Ako ga ne dobijemo, onda idemo kući“, komentirala je Meri koja bi baš voljela malo sjesti na motor i provozati se. Njezin suprug i ona pričali su koliko vole vožnje susrete te otkrili da na ljeto planiraju motorom za Grčku.

Image

Superpar 4. sezona

Foto:
Image

Superpar 4. sezona

Karmela i Tomislav pravili su si doručak i pričali kako su se oni već naviknuli na eliminacije. „Mi smo tu na domaćem terenu, nije nas pretjerani strah“, objasnili su, a Tomislav je dodao: „Opet borba! Meni je to već izgradilo karakter, nisam u životu ovoliko gubio.“ Karmela je zaključila kako bi ipak bilo jako dobro da osvoje imunitet. Meri i Davor također su raspravljali o eliminacijama: „Prednost Azelme i Ismeta je Ismetova brzina, a nedostatak - ako Nina bude malo zabrljala i izgubila koncentraciju i ako ovaj eksplodira, sve pada, ode mast u propast. Potrudit ćemo se da osvojimo imunitet i idemo dalje.“ Uvjereni su kako ostatku ekipe neće biti drago ako ostanu, ali Davor to posebno ne dira pa je rekao: „Već smo otupili na to.“

Image

Superpar 4. sezona

Foto:
Image

Superpar 4. sezona

U današnji izazov idu samo tri para; Karmela i Tomislav, Meri i Davor te Azelma i Ismet jer jučer nisu uspjeli završiti zadatak, a tko će dati zadnji atom snage u novom izazovu - ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superpara'. Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

Play ponuda

Više s weba