Play ponuda
Play ponuda
SRETNO!

Tko je novi par? Davor je Andreju osvojio smislom za humor: 'Prišao mi je i počeo zbijati šale; i danas volim...

Supružnici su u braku 20 godina i imaju dvije kćeri

RTL.HR/ 16.9.2021. u 8:30
Play ponuda

U 'Superpar' iz Garešničkog Brestovca dolaze domaćica Andreja (41) i vozač u međunarodnom transportu Davor Hrvat (43), par koji je u braku dvadeset godina. Imaju dvije kćeri, dva psa i dva konja!

No nije sve tako jednostavno kako se čini na prvu jer je Davor zbog prirode svog posla često odvojen od obitelji i upravo to njihov odnos čini drukčijim od ostalih parova.

"Naša je veza posebna po tome što smo zajedno samo preko vikenda pa se zbog toga više volimo", kažu Hrvati koji su se upoznali u diskoteci. "Prišao mi je i počeo zbijati šale. Bio mi je zanimljiv, a i danas volim što me nasmijava", kaže Andreja i dodaje da je njezin suprug dobra osoba i još bolji otac, a i Davor tako lijepo misli o njoj.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

U 'Superpar' su se prijavili ponajprije zbog druženja, novih poznanstava, zabavnih igara i omiljenog im voditelja, no naglašavaju: "Snalažljivi smo u svemu i vješti s alatom!"

Zabavno-natjecateljski show 'Superpar' gledajte na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 sati!

Image

Superpar (nova sezona)

zabavna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Enis Bešlagić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba