Superpar

Davor u šali: 'Treba poslati sve žene u vojsku da brane današnje 'muškarčine''

Prošlu epizodu žene su se žestoko borile, a danas je red na muškarcima da pokažu daju li sve od sebe kad je o izazovima riječ.

RTL.hr
15.05.2023 12:00

Svanulo je novo jutro, a Drago je ispitivao suprugu kako se osjeća zato što mu se učinila nekako tužna dok mu je ona objašnjavala da baš ne funkcionira čim se probudi. On je dosta jak, ali kad smo u pitanju dijete ili ja, drugačije reagira, preosjetljv je, valjda se boji da nam se nešto ne dogodi", rekla je Anamarija i dodala da je njezin suprug jako pažljiv.

Drago i Anamarija, Superpar 4. sezona

Meri je lakirala nokte, a Davor joj je nudio pomoć jer zna da se njegovoj supruzi tresu ruke zbog problema s kralježnicom dok su si Karmela i Tomislav pripremali doručak. Anamarija Filipova i Martina su se šminkale, a dečki su počeli s tjelovježbom. Svaka bi osoba trebala biti fizički aktivna, jaka i čvrsta, čisto za život", rekao je Tomislav, a Ismet dodao: Zbog sebe, a ne drugih."

Davor i Meri

Cure su za doručkom nastavile pričati o uljepšavanju, a Martina i Azelma otkrile su kako svojim parterima uređuju obrve. Svaku večer mu očistim lice, stavljam kremicu, počupam obrve, a i on se voli sređivati", rekla je Martina, a Azelma je dodala kako je i Ismetu jako bitno što će odjenuti. Meri je također komentirala kako današnji muškarci puno više vremena provode pred ogledalom. Mi smo danas i više tetovirani, neki muškarci koriste i botoks i to sve, definitivno je velika razlika otprije i danas", rekao je Ismael. Davor se šalio kako treba vratiti vojni rok te da treba poslati sve žene u vojsku da brane ove 'muškarčine'. Tomislav je pokazivao Ismetu poze u bodybuildingu, a Filip je komentirao: On je u top formi što se tiče izgleda; jak je kao bik, ali nema kondicije."

Superpar, 4. sezona

A hoće li danas u izazovu biti važnija kondicija ili spretnost - ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superpara'. Show 'Superpar' pogledajte na PLAYU .