Superpar

Davorova verzija romantike: 'Tebe stalno barim. Svaki četvrti, peti dan te malo baruckam'

Davor je Tini prepričavao sve što je radio s dečkima

RTL.hr
03.04.2019 22:53

Meni je bilo savršeno na štiklicama", rekao je Davor, a Goran je zaključio da nije lako biti ni muškarac.Pogotovo ako si Gospodin Savršeni", zadirkivao ga je Davor, a i Josip se uključio da im otkrije neku foru kako osvojiti manekenke. Goran im je odlučio uslišiti želje i pokazati čari zavođenja, a Davor je glumio njegovu odabranicu. Važan je i kontakt, uvijek se morate malo pipati", govorio je Goran pipkajući Davora i dijeleći mu komplimente.

Poslije je to sve prepričavao svojoj Tini, govoreći kako on nju zavodi otkako ju je upoznao. Tebe stalno barim. Svaki četvrti, pet dan te malo baruckam", rekao je Tini dok se ona smijala.

A tko će ispasti u sutrašnjim eliminacijama te hoće li nakon toga zavladati neprijateljska atmosfera u kući, doznajte u 21 sat na RTL-u u showu 'Superpar', a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati i RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.