Superpar

Dora i Toni otvorili srce: 'Naša kći Lana napustila nas je prije drugog rođendana, ali uvijek će biti dio...

"Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama", započeli su svoju priču Toni i Dora

RTL.hr
29.03.2019 07:00

Natjecatelji showa 'Superpar' Dora Skelac i Toni Patrčević pred kamerama su ispričali svoju tragičnu priču o gubitku djeteta te kako su se nakon togajoš više zbližili, a danas ih gura naprijed njihova kći Hana.

'Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kadje, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu..., ispričala je njihovu tragičnu priču Danijela dodajući da ih je gubitak kćerkice Lane zbližio jer su razumjeli jedno drugo. Ipak, s obzirom na to da su liječenja puno stajala, a Dora je bila kod kuće zbog djeteta, Toni nije mogao biti uz nju onoliko koliko je želio. 'Iskreno, zbog posla i nisam bio uz nju koliko sam trebao', rekao je Slavonac, koji je morao raditi od 0 do 24 sata, i to na moru, kako bi uspjeli platiti troškove liječenja.


'Pokušavamo ići dalje zbog Hane'

Image 3410541 (auto)

'Sve je to puno koštalo, pa je htio-ne htio, morao nas ostaviti i naravno da se morao žrtvovati', otkriva Danijela. Njihovu bolnu priču zaliječilo je njihovo drugo dijete, malena Hana. 'Hvala Bogu, imamo drugu kćerkicu koja je zdrava i gura nas da idemo dalje...', kaže Danijela i dodaje kako im je nekad jako teško. 'Ponekad se probudimo i imamo osjećaj da bismo se cijeli dan mogli prisjećati te dvije godine provedene s njom, a ponekad nismo željeli ni pričati o tome jer bismo se ponovno slomilipa bi naša Hana ispaštala. Pokušavamo ići dalje i ne osvrtati se samo zbog Hane', rekla je Dora.

'Dobio sam drugo zdravo dijete i treba dignuti glavu i pokušati se boriti da to prođe', priznao je Toni dodajući da je njihova veza ulaskom u show 'Superpar' dosegnula još jednu ljepšu, novu razinu.

Kako će se parovi snaći u novom zajedničkom zadatku, doznajte u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.