Superpar

Dora i Toni razočarani zbog ispadanja: 'Nema tu prijateljstva, brat ili sestra ti zabodu nož u leđa, a ne...

Tko će biti najbolji par u trećem ciklusu showa Superpar", hoće li se stvoriti neki novi klanovi u kući te koga će najviše tračati, gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u

RTL.hr
01.04.2019 23:00

Kasnije su se svi natjecatelji okupili u dnevnoj sobi, gdje im se pridružio Enis jer je došlo vrijeme za eliminacije. Na ljestvici su prvi Jana i Miroslav, a najlošiji Dora i Tonibili su prvi nominirani par. Najlošije vrijeme u zadatku bušenja imali su Danijela i Josip pa su oni bili drugi nominirani par. Ne može gore", komentirao je Josip, a Danijela je zaplakala.

Potom je Enis ostavio kandidate da malo razmisle uz riječi: Momci će mi nadrljati kako god okrenete." Djevojkama nije bilo nimalo svejedno dok su ih dečki tješili da je to sve samo igra. Sad smo bačeni među lavove", rekao je Toni dok je Josip komentirao kako im je najteže što su nominirani s parom iz Slavonije. Totalno smo se zbližili", iskren je bio Josip.

Došlo je vrijeme eliminacije i oba para su jednoglasna u jednome - neće se naljutiti ni na koga, kakav god ishod bio. Nemaju me hrabrosti pogledati u oči, teško je", rekao je Josip, koji sve razumije jer je i sâm bio u takvoj situaciji. Bada i Toca odlučili su se za Danijela i Josipa jer su bili pažljiviji jedno prema drugome.

Brak se gradi i čuva", rekla je Bada. Jana i Miroslav odlučili su se za Doru i Tonija jer žele da malo izglade svoj odnos. Hana i Goran su odabrali Danijelii Josipa. Ja sam se s mojim Imotskim jako dobro sprijateljio, on mi je kao mlađi brat", rekao je Goran i ganuo Imoćane. Matea i Luka odlučili su dati priliku Dori i Toniju. Zakompliciralo se kao u najglupljim sapunicama", komentirao je Enis trenutačno izjednačeni rezultat.


Tina i Davor su željeli da u kući ostanu Danijela i Josip jer se bojekonkurencije

Lako je pobijediti lošijeg", smatra Toni. Posljednji su izašli Matea i Zvonimir i premda su prije bili za ostanak Dore i Tonija, Zvonimir je promijenio mišljenje. Imotski moj, još ćemo biti zajedno", a Toni je zaključio da su ispali dvolični.

Nekoliko minuta prije bili su s nama u sobi i govorili da su se odlučili za nas, što god bilo. Nemam riječi", nastavio je Toni. Ovo je show u kojem parovi mogu naučiti jedno o drugom", rekla je Matea, koja nije željela da ispadnu Slavonci, ali prepustila je odluku svom suprugu. Nema tu prijateljstva, brat ili sestra ti zabodu nož u leđa, a ne netko koga znaš tjedan dana. A mi ćemo poraditi na sebi", zaključio je Toni.

Tko će biti najbolji par u trećem ciklusu showa Superpar", hoće li se stvoriti neki novi klanovi u kući te koga će najviše tračati, gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u , a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.