Superpar

Dora nakon ispadanja iz 'Superpara': 'Najviše su me razočarali Matea i Zvone te Tina i Davor'

Natjecatelji su sinoć iz vile izbacili Doru i Tonija, koje je to jako ražalostilo, pogotovo zato što su računali da će ih dva para zadržati u igri

RTL.hr
02.04.2019 11:13

Nakon što su u sinoćnjoj epizodi napustili 'Superpar', Dora i Toni bili su tužni, a za RTL.HR su nam rekli svoje dojmove o načinu na koji su ispali iz showa.

Grozno smo se osjećali kada smo stajali tamo i čekali narukvice. Kada smo shvatili da mi napuštamo show, to nikako nije bilo ugodnojer smo očekivali da će pojedinci, koji su nam obećali, dati glasove za ostanak pa smo bili malo u šoku", rekla nam je Dora te otkrila da misli na Mateu i Zvonu te Tinu i Davora .


A što misli o Hani i Goranu?

To je baš ono – ne sudi nikome koga ne poznaješ. Kad smo ih gledali na TV-u i kada su ušli u vilu, nisu nam se činili nimalo simpatični. On mi je bio sav neki kao uzdignut, ali kad ih malo bolje upoznaš, vidiš da su isti kao i mi. Jako su me ugodno iznenadili", rekla je Dora koja se vratila u stvarnost.

Tko će biti najbolji par u trećem ciklusu showa Superpar", hoće li se stvoriti neki novi klanovi u kući te koga će najviše tračati, gledajte već večeras u21 sat na RTL-u,a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.