Superpar

Dragan za RTL.hr o iznenadnom izlasku iz showa: 'Borci smo cijeli život, a da smo mogli, svakako bismo...

Ne skrivaju kako im je žao što su morali napustiti show. Iza njih su divne uspomene i još divnija prijateljstva

RTL.hr
11.05.2023 08:00

"Ne bih otkrio razlog zašto smo morali napustiti 'Superpar' . Dobili smo poziv i morali smo izaći van. Kad smo ulazili, išli smo s namjerom da se zabavimo, kako bi stekli novo iskustvo i nismo imali određena očekivanja. Kako je vrijeme odmicalo, upoznali smo drage ljude, povezali smo se s njima i definitivno, kada je došlo vrijeme da idemo van, bilo nam je jako žao zbog pojedinaca", rekao je Dragan. On i njegova supruga Verica u showu su imali i uspona i padova, što se tiče izazova, a bilo je tu i svađa s pojedinim parovima. Zbog toga smo Dragana pitali koji su to pojedinci zbog kojih im nije drago što su napustili show.

"Ti pojedinci su svi osim Davora i Meri te Karmele i Tomislava. Doslovno smo se svi ostali povezali i jedva čekam da se podružimo ponovno. Stvarno nam je jako drago što smo upoznali te ljude i već imamo u planu razna druženja", otkrio je.

Iako su se pokazali kao jedan od najkonkurentnijih parova, nažalost, zbog privatne situacije morali su napustiti show.

"Najdraži trenutak iz showa ne mogu izdvojiti, ali definitivno kada smo se povezali sa svim tim ljudima, kada smo vidjeli koliko nas ljudi vole i poštuju i koliko su bili uz nas. Također, svi zadaci su savršeno napravljeni, mi smo jako oduševljeni, jedino smo se u prvom i drugom ciklusu morali prilagoditi, asimilirati. Sve je to bila zabava i izazovi su svi bili top", dodao je.

Verica i Dragan-2.jpg

Budući da su u ovom tjednu imali verbalan sukob s Meri, ali i Davorom, pitali smo ih je li to možda razlog njihova izlaska.

"Nismo izašli zbog Davora i Meri, već zbog naše situacije. Žao mi je što nismo još ostali kako bi ljudima pokazali da nismo takvi kakvima su nas oni prikazali. Da smo mogli, svakako bismo ostali i borili se jer smo borci cijeli život", rekao je.

U njihovom posljednjem izazovu Meri i Davor otkrili su kako smatraju da je od svih parova, upravo njima najbitniji novac. Dragan i na to ima odgovor.

Pročitajte još
FOTO 'Perikomanija' zavladala 'Superparom': Nakon Verice, i Anamarija eksperimentira s njima

"Nismo došli zbog novca, već zbog zabave, iskustva i kako bismo upoznali nove ljude", rekao je.

A što kažu njihova djeca?

"Djeca su jako sretna, svaku večer zajedno gledamo emisiju, smijemo se, a najbitnije je to što su nas vidjeli u nekom drugom segmentu, gdje oni nisu prisutni. Stvarno su ponosni na nas", zaključio je.


Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU .

POGLEDAJTE VIDEO: